Bender
Üye
- Ad Soyad
- Bender aLturki
- Meslek
- ogrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AYHAN USTA BİR SAAT ÖNCE ; FACE ÜZERİNDEN BENDER BU FOTOYU BANA GÖSTERDİ VE SENİN VERDİĞİN CEVABI BENDEN ALDI ...ayhantirol' Alıntı:arkadaşım bu bana göre cok fazla profosyenel olmuş, böyle bir kümes bizi aşar böyle bir kümes belki cogu kuşcunun hayalidir fakat bana biraz soğuk geldi hapishane gibi daha dogai bir ortamda kuşlar ın daha mutlu olucaklarına inanıyorum . benim kuşlarım beni gördüklerinde bana bile kur yapıyorlar mutlu olduklarına inanıyorum =))) yanlış anlama kötü degil, cok güzel olmuş, ben sadece fikrimi söyledim saygılar.
BuzdağLı' Alıntı:güzel emek, para kazanmak adına, bender kardeşim, gerçekten hoş alımlı, kuşlar için de nezih bir ortam, arkadaşlar, abiler veya kardeşler içlerinden gecen duygularını yorumladılar, sanırım sende alındın biraz, hakkını helal et, ama bunlar sadece yorum paylaşdınmı herkes içindeki duygusunu yazar, bende yazayım, ticari boyutta belki sizin gibi bir iki cıkar, cıksada gönül vermiştir bu işe fazlalığını satar, kuşlar bakmaz onlara onlar kuşlara bakar yani karşılıksız sade ve saf duyguyla değerini 3000,5000 fiyat die adlandırmadan, verdiği emeğin disiplinin marifitini havada ucan kuşunda görür, hani yazmışssın ya bir iki takla attımı meselesi değil die, bence mesele o belkide insanın dışa vuramadığı, haykıramadığı özgürlüktür veya huzurdur kısacası mutlu olmakır, belkide o gözle bakıpta yazdılar yorumlarını, hemen kızmayalım derim veya alınmayalım yazdımı insan yazası geliyor, herkes baktığı pencereden gördüğü kadar haklıdır. herkese saygı ve hürmetlerimle yazımın ulaştığı her gönüle selam olsun iyi forumlar :tamam: