Cati Kumesim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Bender

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bender aLturki
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhaba ...

Cati katinin bi kosesinden kucuk bir yer aldim ve kendime kumes yaptim (JR WATAB DELA CRUZ SUBO) ustanin yardimiyla

Sizce nasil olmus dersiniz ?

arkadaşım bu bana göre cok fazla profosyenel olmuş, böyle bir kümes bizi aşar böyle bir kümes belki cogu kuşcunun hayalidir fakat bana biraz soğuk geldi hapishane gibi daha dogai bir ortamda kuşlar ın daha mutlu olucaklarına inanıyorum . benim kuşlarım beni gördüklerinde bana bile kur yapıyorlar mutlu olduklarına inanıyorum =))) yanlış anlama kötü degil, cok güzel olmuş, ben sadece fikrimi söyledim saygılar.

hakitan özenle yapılmış bi kümes 4*4 lük yanlız sen bunları nasıl uçuruyorsun yada sadece damızlık mı yapıyosun

ayhantirol' Alıntı:
arkadaşım bu bana göre cok fazla profosyenel olmuş, böyle bir kümes bizi aşar böyle bir kümes belki cogu kuşcunun hayalidir fakat bana biraz soğuk geldi hapishane gibi daha dogai bir ortamda kuşlar ın daha mutlu olucaklarına inanıyorum . benim kuşlarım beni gördüklerinde bana bile kur yapıyorlar mutlu olduklarına inanıyorum =))) yanlış anlama kötü degil, cok güzel olmuş, ben sadece fikrimi söyledim saygılar.
AYHAN USTA BİR SAAT ÖNCE ; FACE ÜZERİNDEN BENDER BU FOTOYU BANA GÖSTERDİ VE SENİN VERDİĞİN CEVABI BENDEN ALDI ...

AYNI KANNAATTEYİM ..CEZAEVİ GİBİ.. SOĞUK , SUN İ...ANLAMSIZ..

Oncelikle herkese tesekkur ederim yorumlariniz icin...

Turker abi ve Ayhan Abi Burda besleyecegim kuslar Sus kuslari ucan kuslar degil ticaretini apiyorum tum arap ulkeleri arasinda ciddede yasiyorum orda yetistiriyorum ben simdi alipta ucmayan kusu salarsam catidan assaya duser ucamaz o kuslar sus kusu kafesinde guzeldir ucucu kuslarsa havada veya ciddede urettigim kuslar zaten cifti 3000 5000 arasi gidiyor
onlari ucuramam zaten

Mesela buhara guvercini sus guvercini bu ucamaz asla hacmi kocaman ve etrafini imkansiz goremez ucmasi imkansiz gibidir :

veya : Claissc oriental frill blue white bar 3000 5000ne sattigim dedigim kuslar

http://www.altyoor.net/vb/showthread.php?t=141477

http://www.altyoor.net/vb/showthread.ph ... 477&page=2

attigim linklerde suudi arabistan profosyonel besleyici bolumunde oldugumu gorursunuz zaten ..

ama diyorsaniz ki kuslari hapsediyorsun falan bu kuslar zaten ucan kuslar degil ve her ay bakimlari kontrolleri yapilir yani yem su ver ucur 2 3 takla atsin gelsin gibisinden degil

ve kafesleri gayet genis rahat ediyorlar :

https://www.youtube.com/watch?v=aUJOc8B0qS0

bunlarda benim bazi frill guvercinlerimden :

soru-cevap/sizinle-paylasmak-istedim-t21701.html

ucan kuslar icin ayri kumesim var sanada izah etmistim turker abi :

buda bodrum katindaki kafesler :

ve buda bahcenin arka tarafina yapilmis yer :

Tekrardan yorumlariniz icin tesekkur ederim

güzel emek, para kazanmak adına, bender kardeşim, gerçekten hoş alımlı, kuşlar için de nezih bir ortam, arkadaşlar, abiler veya kardeşler içlerinden gecen duygularını yorumladılar, sanırım sende alındın biraz, hakkını helal et, ama bunlar sadece yorum paylaşdınmı herkes içindeki duygusunu yazar, bende yazayım, ticari boyutta belki sizin gibi bir iki cıkar, cıksada gönül vermiştir bu işe fazlalığını satar, kuşlar bakmaz onlara onlar kuşlara bakar yani karşılıksız sade ve saf duyguyla değerini 3000,5000 fiyat die adlandırmadan, verdiği emeğin disiplinin marifitini havada ucan kuşunda görür, hani yazmışssın ya bir iki takla attımı meselesi değil die, bence mesele o belkide insanın dışa vuramadığı, haykıramadığı özgürlüktür veya huzurdur kısacası mutlu olmakır, belkide o gözle bakıpta yazdılar yorumlarını, hemen kızmayalım derim veya alınmayalım yazdımı insan yazası geliyor, herkes baktığı pencereden gördüğü kadar haklıdır. herkese saygı ve hürmetlerimle yazımın ulaştığı her gönüle selam olsun iyi forumlar :tamam:

BuzdağLı' Alıntı:
güzel emek, para kazanmak adına, bender kardeşim, gerçekten hoş alımlı, kuşlar için de nezih bir ortam, arkadaşlar, abiler veya kardeşler içlerinden gecen duygularını yorumladılar, sanırım sende alındın biraz, hakkını helal et, ama bunlar sadece yorum paylaşdınmı herkes içindeki duygusunu yazar, bende yazayım, ticari boyutta belki sizin gibi bir iki cıkar, cıksada gönül vermiştir bu işe fazlalığını satar, kuşlar bakmaz onlara onlar kuşlara bakar yani karşılıksız sade ve saf duyguyla değerini 3000,5000 fiyat die adlandırmadan, verdiği emeğin disiplinin marifitini havada ucan kuşunda görür, hani yazmışssın ya bir iki takla attımı meselesi değil die, bence mesele o belkide insanın dışa vuramadığı, haykıramadığı özgürlüktür veya huzurdur kısacası mutlu olmakır, belkide o gözle bakıpta yazdılar yorumlarını, hemen kızmayalım derim veya alınmayalım yazdımı insan yazası geliyor, herkes baktığı pencereden gördüğü kadar haklıdır. herkese saygı ve hürmetlerimle yazımın ulaştığı her gönüle selam olsun iyi forumlar :tamam:

merhaba abi yok kimseye kizdigim yok TURKER ABI ZATEN BENIM OZ ABIMDIR COK COK SEVERIM SOZUNU DINLER VE COK SAYGI DUYARIM KENDISIDE BILIR

amacim izah etmekti demek istedigim yani ben konyada cok goruyorum toplu kumesler var adamlar yem veriyor su veriyor ucuruyorlar kuslar taklasini atiyor falan filan ama hic ilac kullanmiyorlar bakmiyorlar kirlilik icinde yasiyor kuslari hasta olanlar icin boyle disarda bi yer yapmislar atiyorlar oraya ilac vermeye basliyorlar hani neden hastalanmadan onlem almiyoruz

benim satilik kuslarim vardir ve bazi kuslarim vardir ben mezara kuslar pazara diye bilcegim kuslar oyle pahali kuslarda degildir ama yeri farklidir

yorumun icin cok tesekkur ederim

kimse yanlis anlamasin kimseye alindigim kizdigim yok heleki TURKER ABIME asla kizmam alinmam haddime degil .

Turker abimin yeri cok ayridir bende eger yanlis birsey dediysem cok ozur dilerim herkesde ayhan abi ve turker abi

SAYGILARIMLA SEVGILERIMLE

Saolasın bender tabiki her şey imkana bağlı allah imkan vermiş parmaklarımızı yazı için kullanıyoruz her şey öyle yeterki gönller hoş olsun güzel şeyler ortaya cıksın tabi bizde düşman değil kardeşiz (innemel muminine iğveten) diyip konuyu bağlayalım yaradana emanetsiniz.. :utangac:

Geri