Çatının üstünü boyadım hepsi damlarda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eren874
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eren874

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eren eren
Meslek
kuşcu
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bukonu hakında baya bi yardıma ihtiyacım çatının üstünü beyaza boyadım kuşlarım karşı dama inmeye başladılar ne yapmalıyım beyaza boyamamın amacı daha iyi hedef yapmaları için yapmıştım ama sonun husran oldu bana fikir vercek olan varmı _?_

Daha iyi hedef almaları için genelde ufak daire şeklinde boyarlar ama siz biraz fazla boyamışsınız sanırım.. KUşlarınızı oraya alıştırmaya çalışın yani mümkünse eğer birkaç gün orda yemleyin. Zaten zamanla kendileride alışırlar.

inşalah düzelir yani banagöre bi kuşun 1 saat uçp başka dama atması çok kötü kuş besleme daha iyi inşallah düzelirler

eren874' Alıntı:
inşalah düzelir yani banagöre bi kuşun 1 saat uçp başka dama atması çok kötü kuş besleme daha iyi inşallah düzelirler

Gerçekten dediğiniz gibi kuşun başka yerlere gitmedi çok sıkıcı oluyor. İnşallah kendilerini oraya atıp kurtarmaya alışmazlar..

bu akşm tüm kuşları bantlıyp yeni bi yem disiplini vercem eyer düzelme olmazsa çatıyı başka bi renge mi oyuycam yada yeni kuşlarmı alcam çok kararsızım tüm yavrulara verdiğim eğtim bi yanlış bi hareket yüzünden dam olrak bana geri döndü her sabah 9da akşamda 8de uçururdum birde sadece akşam uçurcam inşalahh düzelme olurr fikirleri olan yada aşına böyle bi olay gellen varmı

Bence kuşlarını aç bırak kumesınde yemleme bir süre sonra o boyadıgın yerın ustune yem at orda yemle bundan sonra bir sure sonra alısacaktır ama baya ac bırak öyle yemleme yap onlarda o boyanın zararsız birsey oldugunu öğrensıler

zaten başka dama konarlarsa kuş beslemenin bi anlamı yok bence acil her çözümü deniycem

beyaz renk kuşun gözünü alıyordur kışın ben karda uçurunca halı seriyordum hemen iniyorlardı başka renge boya

en iyi çözüm açlıkla terbiye edersin ve bir haftada sonuca ulaşırsın.

bence aclıkla terbıye yontemını denemeyın kayıplarınız olur..

ORHAN KARDEŞİM HAKLI YUKARDAN BAKILDIĞINDA BEYAZ GÜNEŞİ YANSITIR VE KUŞLARIN GÖZÜNÜ ALIYODUR.AYRICA BAZI ABİLERİMİZDE KARLI HAVALARDA Bİ ÇOK KUŞLARININ SÜRGÜN OLDUKLARINI SÖYLERLERDİ

Geri