Çatıya atan kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Haydar.71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 982

Haydar.71

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Haydar kaan kaplan
Meslek
Yok
İlgi Alanı
Kediler
Eğer kuş çatıya atyorsa napmam lazım ilk zamanlar dolanıyordu ama sonradan yanindaki kus yuzunden çatıya atmaya başladı napmam lazım

Yavruyu çatıya alışmış kuşla ucurursan oda çatıya atmaya başlar önüne gecemezsin hele bide çatıdan kaldiramiyorsan daha da kötü uçmaz konar oraya saatlerce bekle ben torpil yakıp atıyorum korkup kalkıyor lar çatıya alismasina izin vermiyorum çatıya alismis kusuda saklamam sanada tavsiye ederim

Yavruyu çatıya alışmış kuşla ucurursan oda çatıya atmaya başlar önüne gecemezsin hele bide çatıdan kaldiramiyorsan daha da kötü uçmaz konar oraya saatlerce bekle ben torpil yakıp atıyorum korkup kalkıyor lar çatıya alismasina izin vermiyorum çatıya alismis kusuda saklamam sanada tavsiye ederim
Bu aralar çatıya atan kuşu uçurmuyorum o duryo diğer kuşlar çatıya atınca sopayla korkutuyorum kalkyolar bugun dolanmaya başladılar o çatıya atanı da elimden çıkarmayı düşünüyorum

Bu aralar çatıya atan kuşu uçurmuyorum o duryo diğer kuşlar çatıya atınca sopayla korkutuyorum kalkyolar bugun dolanmaya başladılar o çatıya atanı da elimden çıkarmayı düşünüyorum
İsabet olur bide güvercinler yorulup inmek isteyince kovalama kovalarsan sağa sola atmaya başlarlar hayvan kapasitesi kadar uçsun benim iki yuva kardeşi yavrum var biri 3 saat uçuyor diğeri 1.5 bucuk gelmek isteyince zorlamiyorum ilk başlarda ucsunlar diye inmelerine izin vermiyordum sonra çatıya atmaya başladılar şuan öyle bir derdim yok çok şükür

Geri