çatıya konuyor ne yapmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim 3 aylık bi yavrum var sersemden çıktı havada 4 -7 takla arası oynuyor şu an fakat yalnız uçurmaya başladığımdan beri çok gezerek uçuyor ve yuvaya zorlayıp inemiyorsa gözünü çatıya dikiyo uçurduğum yer çok geniş. daha sonra tekrar yanına kuş taktım tekrar bıraktı çatıyı fakat bu seferde 2-2.5 saatten önce indiremiyorum haliyle yorulup tekrar çatıya yöneliyo ne yapıp çatıdan soğutabilm

Ben görüşlerimi bildirmek istiyorum.Eğer çatıya çıktığında tehlikesiz olabilecek bir konumu varsa, inmesine yakın çatına çık ve onun oraya gelmemesini sağla.Veya çatıda anten,baca,direk gibi bir şeye büyük ve sürekli rüzgarın hareket ettirebileceği bir naylon poşet veya çöp poşetlerinden bağla kuş orda hareket eden birşey görüp çatıdan soğuyabilir diye düşünüyorum.
Saygılar.

Nurii' Alıntı:
Ben görüşlerimi bildirmek istiyorum.Eğer çatıya çıktığında tehlikesiz olabilecek bir konumu varsa, inmesine yakın çatına çık ve onun oraya gelmemesini sağla.Veya çatıda anten,baca,direk gibi bir şeye büyük ve sürekli rüzgarın hareket ettirebileceği bir naylon poşet veya çöp poşetlerinden bağla kuş orda hareket eden birşey görüp çatıdan soğuyabilir diye düşünüyorum.
Saygılar.
teşekkürler ama gerek kalmadı bu sabah öldü kuş bi gece çatıda kaldı ankaranın soğuna dayanamadı

maskeler' Alıntı:
Nurii' Alıntı:
Saygılar.
teşekkürler ama gerek kalmadı bu sabah öldü kuş bi gece çatıda kaldı ankaranın soğuna dayanamadı

Geçmiş olsun kardeşim, üzüldüm benimde kayıplarım var.İnsana koyuyor.

Geri