tengelli
Gold Üye
- Ad Soyad
- kenan tengelli
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferro18' Alıntı:selamunaleykum
kenan kardes yavrularin masallahi var hepside guzel gorunuyor baslayan hangisi idi resimlerde varmi o
birde bildigimkadari ile sandigi hergun indirip cikariyorsun bayagi agir gozukuyor allah kolaylik versin
saygilarla ferhat
Ömer ÖZKURT' Alıntı:pardon ben olayı cözememişim ya süper fikir.
taşıma olayı mükemmel.
ama kenan bey birde küçük gölgelik yap oraya çünkü sen bu işte iddialı ve inatcısın oynatacan yani kuş
izlemeye gelen çok olur birde termusta çay götürceksen ben bile gelmek isterim inşallah fırsatım olur yolum düşerse.
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:S.A Kenan bey..
Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin kuslarinizi.Yeriniz tam oyun kusu icin biclmis kaftan,ins. istediginiz gibi ucurur egitimini verirsiniz.
Ferhat bey`e bende katiliyorum,oraya biraz ceki düzen verseniz göze hos gelcek sekilde yapsaniz hem kuslar icin hemde sizin icin daha da iyi olur diye düsünüyorum ama ginede kara sizin...
Size iyi seyirler dilerim...
kenan tahir bey temmuzda turkiyeye geliyormus nasip olursa ikinci haftasi gibi bende ordayim insallah yolumuz dek gelirse cayini icmeye geliriz bizi guneste tutma dedi sanirim yavru guzelmis bugun nasildi?
saygilarla ferhat
kenan tahir bey temmuzda turkiyeye geliyormus nasip olursa ikinci haftasi gibi bende ordayim insallah yolumuz dek gelirse cayini icmeye geliriz bizi guneste tutma dedi sanirim yavru guzelmis bugun nasildi?
saygilarla ferhat
tengelli' Alıntı:selamlar tahir bey kardeşim ceki düzen derken anlamadım ferhat abinin iletilerde dediğinle ilgili bir yazı bulamadımda acarsan sevinirim ?
göksal balcı' Alıntı:merhaba,maaşallah kuşlarınızda yerinizde güzelmiş :tamam: ,bu kuşların arasında kaçan oyunlu kuşun kardeşi varmı acaba, herşey gönlünüzce olsun sizide tallacı yaptılarya ley: ALLAH utandırmasın inşallah (bu taklacılar posta gibi değildir in diyince inmezlerde :haha: )
mavigalaca76' Alıntı:Selamlar
BU NE MERAK maşallah çok güzel kuşlar çok güzel bir fikir inşallah muaffak olursunuz.Benim beslediğim bahçenin yanında böyle bir arazi var bende yeni yavruları şimdi burada kovalayacağım.Birde kaplama olan kuşlarınızı gördüm kuveyt kırması gibi eğer tahminim doğru ise çok dertli kuşlardır ama arazinin açık olması avantaj olabilir kolay gelsin.
saygılarımla...
şeref' Alıntı:Hadi bakalım Allah tamamına erdirsin diyelim Kenan bey, bu kadar emeğinizin mutlaka karşılığını almanızı ümit ediyorum ..
Yaptığınız fedakarlık her yiğidin harcı değil gerçekten .. Ancak bu işe gönül veren cefakar kuşçu dostlarımız çeker bu zahmeti. Yavrularda güzel gözüküyor, özellikle dumanlı dahada bir dikkatimi çekti ..
Bol şanslar başarılar dilerim size .. selamlar .ŞEREF