14 Ocak 2012 #1 D datron441 Üye Katılım 29 Ara 2011 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Siteyi ziyaret et Ad Soyad ismail Meslek operatör Şehir Kırklareli İlgi Alanı elinde tek dişi olan veya takım çayka güvercinleri almak istiyorum...
5 May 2012 #2 N naval_arc Üye Katılım 28 Nis 2012 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ad Soyad seyit çolak Meslek mühendis Şehir İstanbul-II (Anadolu) İlgi Alanı bende tek dişi çayka var ama fiyat bilmiyorum ilgileniyomusun hala eski bi mesaj ama . soru-cevap/guvercinimin-turu-nedir-t16740.html linkten bak istersen
bende tek dişi çayka var ama fiyat bilmiyorum ilgileniyomusun hala eski bi mesaj ama . soru-cevap/guvercinimin-turu-nedir-t16740.html linkten bak istersen
25 May 2012 #3 G galactus_cem Üye Katılım 14 Ağu 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et Ad Soyad cem kolom Meslek serbest İlgi Alanı s.a hala elindemi bu kuş ..satmak istersen bana ulaş mail adresim [email protected]... hangi ildesin ....
s.a hala elindemi bu kuş ..satmak istersen bana ulaş mail adresim [email protected]... hangi ildesin ....