Çaylakk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Limontepeliler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 915
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert çolak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Merhaba forum üyeleri öncelikle şöyle başlıyım ben bu işe merak salmış hevesli bi kardeşinizim ama bu konu hakkında pek bilgim yok ve bir kaç sorum var öncelikle yeni başlayanlar ne tür kuş beslemeli hangi mevsimi seçmeli yer kümesimi daha iyidir çatı mı? :slm:

hoş geldin aramıza yeni başlamak için süs güvercini yani çabuk alışan türleri besleye bilirsin kümes yapımına gelince o sana kalmış kolay gelsin :slm:
saygılar...

Teşekkür ederim ama ırk olarak biraz açarsan bide yer bakımından toprak bahçemi uygundur çatımı bana ikiside uyar.

egerki evin müsait ise yer bakımından, hırsızlık vs diger olumsuz etkenler seni etkilemeyecek ise yerde bakmanı tavsiye ederim, kusların topraga basmaya ihtiyacı var. önün acık ise etrafında catı vs yoksa taklacı kus beslemeni tavsiye ediyorum, he yerim musait degil etrafım catı inemez diyorsan diger duz ucan kusları besleyebilirsin. mesela bango, saya, kelebek vs. kolay gelsin.

Limontepeliler' Alıntı:
Merhaba forum üyeleri öncelikle şöyle başlıyım ben bu işe merak salmış hevesli bi kardeşinizim ama bu konu hakkında pek bilgim yok ve bir kaç sorum var öncelikle yeni başlayanlar ne tür kuş beslemeli hangi mevsimi seçmeli yer kümesimi daha iyidir çatı mı? :slm:
formları baslıkları oku kendini geliştir olmayan soruları buradan sorabilirsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri