ÇElik çatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Abilerim Evimin Dış goruntusu sizce uçarmı

Ekli dosyalar

• celik-cati-3n5ir-24027.webp
    celik-cati-3n5ir-24027.webp
    20.6 KB · Görüntüleme: 962
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0041.webp
    Fotoğraf0041.webp
    19.6 KB · Görüntüleme: 955
  • Fotoğraf0044.webp
    Fotoğraf0044.webp
    66.4 KB · Görüntüleme: 925
  • Fotoğraf0045.webp
    Fotoğraf0045.webp
    44.2 KB · Görüntüleme: 928
  • Fotoğraf0046.webp
    Fotoğraf0046.webp
    34.4 KB · Görüntüleme: 853
çatı güzel çelik biraz soğuk tutar ama tahdadan bir kümes yaparsan sorun olmaz heralde.Kuşlarında tam net değilde heralde 2side kırma o mavi gibi olanın kanadıda gitmiş urlu heralde veya yel var onları bakıcı yap derim

Öncelikle orda genelde düz uçucu kuşlar uçar gibime geliyor.O kuşları elden çıkar sat diyecem ama kimse olmaz veyatta bakıcı olarak kullan yeni güzel posta türü kuşlar al düz uçsun o çatı olmasa senin için çok çok süper olurdu her kuşu beslerdin.

benim etrafımda da 1-2 kuşçu aynı senin durumunda kuş besliyorlar ve bir tanesi taklacı besliyor, çatının tam ortalarından bir tane sacı açmış, kuşlarıda alıştırmış taklacılar ilk hareketi çatının yanlarındaki boşluklardan alıyorlar ve uçuşlarından sonra çatının üstüne iniş yapıp, o açık sacın olduğu bölmeden terasa iniyorlar. Diğeri benim gibi dönek besliyor, onların zaten son 2 metreden sonra inişlerinde problem olmuyor. Sende alıştırabilirsen olur yani uçurursun kuşlarını o çatıda, Ben 5 katlı binanın 1. katındayım, balkonda kuş besliyorum etrafımda da yüksek binalar olmasına rağmen kuşlarımı rahatlıkla uçurup balkonuma kondurabiliyorum, tamamen senin özverine ve kuşlarına verdiğin disiplinine bağlı bir durum bu..

Valla çatı arası ve balkonda kuş besleyenleri tebrik ediyorum.Ben olsam hayatta beslemem zevk alamam çok şükür ben damda besliyorum en yüksek binada biizm bina apartmanda akrabalar oturunca kimsede ses cıkarmıyor.Zaten onlarada zararı yok bu çatıda kuşların uçtugunu görmen biraz zor gibime geliyor bi görünüp bi kaybolurlar.

valla mehmet bu biraz da imkan meselesi, ben de 3-4 sene teraslı yerde baktım dediğin gibi zevkli oluyor ama sonrasında mecburiyetten siteye taşınınca balkon kuşçuluğuna başladım, bunun da zevkli tarafları var, geniş bir terasta salma da kümeste kuş alıştırması da elbette zor ama balkonda kuşçuluk %100 zor. Bu yüzden kimse kusura bakmasında balkonda kuş besleyenler 1-0 öndedir daima :) Seyir işlemine gelince de kuşlar buluta çıkmadığı sürece gözden pek kaybolmuyorlar, çünki kümesin ekseninde uçuyorlar ve görmeye çalışıyorlar. 1 turda en fazla çeyrek tur kuşlar gözden kayboluyorlar uçarken.. Fakat kadir için durum hakikaten zor, üstte komple kapalı bir çatı ve yukarıda uçan kuşlar :)) yan komşular seyreder anca, veya kadir çatıya kafasını sokabileceği kadar bi delik açar merdivenle tırmanır, kafasını oradan çıkarıp uçan kuşları izler :)

Bnece dama alıştırmak daha kolay damda besleyenler 1-0 öndeler:)Sonuçta kuş etrafını rahatlıkla görüyor.Ama herkesin zevk meselesi kimse beni yanlış anlamasın balkonda besleyenlere lafım yok sonuçta imkanlar onu gerektiriyor.

mehmet1994' Alıntı:
Bnece dama alıştırmak daha kolay damda besleyenler 1-0 öndeler:)Sonuçta kuş etrafını rahatlıkla görüyor.Ama herkesin zevk meselesi kimse beni yanlış anlamasın balkonda besleyenlere lafım yok sonuçta imkanlar onu gerektiriyor.
Mesut abi 1-0 öndedir derken zorluk açısından demiş yani balkonda kuş besliyen heryerde besler demek istemiş

Geri