Cenaze(Önemli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Müezzin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Müezzin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman AK
Meslek
Emekli,hafız,hacı(vefat etti)
İlgi Alanı
Kediler
Selamün Aleyküm abilerim ve kardeşlerim ben Hamza AK.MÜEZZİN ADLI KULLANICI YANİ BABAM SÜLEYMAN AK VEFAT ETMİŞTİR.Uzun bir süredir sitenizi açamıyordu.Ölüm nedeni babam 2 dönümlük arsamıza cami,sağlık ocağı ve öğrenciler için okul yaptıracaktı ama bu durumdan rahatsız olan bir ...(arsayı istiyordu iş merkezi açacaktı nedeni;arsaya 7 kat verilmişti) babamın üzerine arabasını sürerek öldürmüştür.Dün cuma vaktinde cenazesi kaldırılmıştır.Bu yazıları yazarken durumum psikolojik olarak çok kötü onun için yazım hataları yapabilirim.Beni en fazla hüzünlendiren Siirt'te ve Antalya'da çalıştığı vakit oradaki arkadaşları ve sevenleri geldi ve çok büyük bir cemaat vardı.Birçok kişi cenazeden sonra savcılığa götürülen ... linç etti.Bu kadar yazabiliyorum.Görüşmek üzere!

Kardeşim başınız sağolsun. :hungur: Abimizin mekanı cennet olsun inşallah.

Hamza Bey inanın ne diyeceğimi bilemiyorum.
Böyle güzel niyetli,güzel işler yapmaya çalışan insanlara bunları yapanların Allah belasını versin,Allah' tan bulsunlar.
Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.
Başınız ve başımız sağolsun.
Süleyman Bey aramıza katılalı pek fzla olmamıştı ama biz ona alışmıştık.

başın sağolsun insallah o adamda cezasını ceker

bu dunya ona da kalmıcak.yaptıklarının cezasını elbet fazlasıyla odıyecek..
basınız saolsun..mekanı cennet olsun

selam değerli dostum..okudum ve irkildim ..inanasım gelmedi..daha yeni tanımış ve kendisini cok sevmiştik..inanın şaşırdım..değerli abimize tanrıdan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim..
değerli abizin oğlu hamza beyin anlattıkları inanın insanlık dışı şeyler dir..hamza bey acınızı paylaşıyorum ve inşallah yapanların yanına kar kalmayacağı konusun da temennilerimi iletiyorum tekrar başımız sağolsun..

s.a öncelikle allah sabır versin başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş bu olayı gercekleşdiren kişi hakketdiği cezayı fazlasıyla görür fakat ne derece ceza alırsa alsın asla bu acıyı unutmak mümkün olmaz acınızı paylaşmakla beraber tekrar allah sabır versin

SAYGILAR

Selamlar Hamza Bey,

Merhüma Allahdan rahmet size ve ailesine başsağlığı dilerim. Hayat böyle işte bir varsın, bir yoksun, iyilikleri yanına kar kalır ve Süleyman beyin cenneti mekan olur inşallah.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

başın sağolsun abim, RABBİM taksiratını avf etsin.inallah, şu üç günlük dünya hayatında nasılda gaflettedir insanoğlu, Bir Allah dostu derki;

Ey insan yaşarken hem de Kur-an çağında,
çırpınıp duruyorsun cehalet batağında,
Kalbin katı gözün kör, başın kibir dağında.
Kur-an sana diyor bak bendedir adresin,
Ey eşrefi mahlûkat, daha Kur-an ne desin!

Özgürce seçmen için iki yoldan birini,
Apaçık bildiriyor bütün ayetlerini,
Ya şeytan ya peygamber, seç diyor rehberini,
Öyle seçki sırattan rüzgâr gibi geçesin,
İlle şeytan diyorsan daha Kur-an ne desin!

Ya Cennet bahçesidir ya ateştir o mezar,
Mekân var mı? Dünyada öyle derin öyle dar.
Hiçbir şey yakın değil insana ölüm kadar,
Diyor ki hesabı var aldığın her nefesin,
Mezarlar konuşurken daha Kur-an ne desin!

Malın, mülkün, şöhretin dünyada her şeyin var,
Ya dünyadan Rabbine götürecek neyin var.
Bana yeter diyorsan şu üç günlük itibar,
Bir dördüncü gün var ki çok çetindir bilesin,
Bunlar masal diyorsan Kur-an baha ne desin!

Ayet diyor ki eğer dağa inseydi Kur-an,
Paramparça olurdu dağ, Allah korkusundan.
Hangi insan durup ta ibret almaz ki bundan,
Sen ki bir dağ yanında ne kadar da cücesin.
Haddini bilmen için daha Kur-an ne desin!

O Münezzeh ruhundan ruh vermekte insana,
Erişilmez bir şeref bahşetti Allah sana.
Ne kadar sevdiğini buradan anlasana,
Sen ki taparcasına kendine kul kölesin.
Nefsini put yapana daha Kur-an ne desin!

Bir gün var ki çok yakın dağların yürüdüğü,
Göklerin, güneşleri önünde sürüdüğü.
Kâinatı toz duman, dehşetin bürüdüğü,
Kıyamet senaryosu oyun değil bilesin,
Hala ürpermiyorsan daha Kur-an ne desin!

O büyük mahkemede bütün diller susacak,
Konuşacak bu defa; göz, kulak, dil, el kol ve bacak,
Uzuvlar birer birer birer haramları konuşacak,
Açılacak defteri önüne herkesin.
Kendine gelmen için daha Kur-an ne desin!

o gün buyruk verenler buyruğa baş eğecek,
Cehennem öfkesinden köpürüp, kükreyecek,
E doldun mu? Dedikçe daha yok mu diyecek,
Yandıkça o deriler değişecek bilesin,
Hala tövbe yok ise daha Kur-an ne desin!

Gör ki dünya sırtında nice insan taşıyor,
Kimi yaşarken ölmüş, kimi ölmüş yaşıyor.
Kimi Arşı alaya doludizgin koşuyor,
Diyor ki işte cennet gayret etki giresin.
Ey en şerefli varlık daha Kur-an ne desin…!

Allah rahmet eylesin.Eğer ahiret olmasa hiç uğruna öldürülenler haklarını nasıl alacaklardı.İyiki ahiret var hesap var.

Başınız sağolsun hamza bey.allah abimize Gani Gani rahmet eylesin.mekanı firdevs olsun.

CENNET UCUZ DEĞİL,BİR BEDEL İSTER.CEHENNEM DAHİ LÜZUMSUZ DEĞİL;ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM.

AK Ailesine,

Merhumun başta Ailesi olmak üzere arkadaş,dost ve yakın çevresine yüce Allah sabırlar versin.Merhumun mekanı cennet toğrağı bol ruhu şad olsun.

başınız sağolsun :(

Sevgili Hamza bey babanıza ALLAH rahmet etsin bu dünyada yapmaya niyetlendiği güzel amellerini inşallah yapmış kabuletsin ,mekanı cennetolsun artık onunun için yapabileceğimiz engüzel şey dua etmek ,rabbim sizlere uzun ömürler versin KEDERLİ AİLENİZE SABRICEMİL versin .rahmetliyi bizzat tanımazdım ancak siteden yazdığı yazılar vesilesi ile çok kısa süre önce tanımış oldum gerçekten çok şaşırdım ve çok üzüldüm acınızı paylaşıyorum .ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OSUN .selam ve taziyelerimi sunarım .ŞEREF

Çok üzüldüğümü Soylemek Istiyorum, Basiniz Sagolsun, Mekani Cennet Olsun Rahmetlinin.

sevgili süleyman abimiz mekanın cennet olsun ak ailesi başınız sağ olsun rahmetlinin yattığı kadar yüce rabbim sizlere ömür versin çok üzüldük

Başınız sağolsun çok zor bir olay inanmak çok zor ama gerçek işte Allahc.c. sabır versin

Hamza bey inanın biraz önce Ömer arkadaşım aradı ve durumdan haberdar etti. İlk başta inanmamıştım ama burayı görünce bu duruma malesef...... Allah rahmetlinin yattığı yeri cennet eylesin, tüm ailenizin başı sağolsun.

Hamza kardeşim başınız sağolsun.Süleyman Abinin mekanı cennet olsun...Size ve ailenize allah sabır versin ...

başınız sagolsun arkadaşım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

allah sabır versin . başınız saolsun. :(

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR ayetini aklımızdan çıkarmayacakşekilde yaşamak ümidiyle.Selamlar sevgiler

Başınız sağolsun allah size ve ailenize sabırlar versin bu dünyada yapılan iyilikler ve kötülükler elbette karşılğını bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri