Cennet Papağanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Berkin2

Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
berkin irak
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Kediler
Güvercin Besliyorum evdede papağan besleemek istiyorum aldım kafesi vs. herşeyi var papağanı ne sıklıklarla kafesden çıkartmalıyım ortama eve alışması için önceden bizim muhabbet kuşumuz vardı ben küçüktüm kafasını reçele
sokmustu bardaktan felen su içiyordu bundada öyle alıskanlıklar varmı ilkkez papağan besliyicem şimdiden teşekkürler yorumlar için

Çapkın

Ekli dosyalar

abicim papağanlar muhabbet kuşunda daha cana yakındır aldıgın papağan önce kafesi tanımasını sagla birde fazla yaklaşma etrafı 15 20 gün tanısın sitrese girmesin yoksa kendini kafese vurabilir sana tavsiyem aldıgında sana alışmasını istiyorsan odada gezmesini seni tanımasını vs... istiyorsan küçük yaşlarda almanı tavsiye ederim :slm:
SAYGILAR......

eyw kardeşim saolasın bigilerin için. :tamam:

[Güncel] papağanım gagasını tellere ve tünege sürtüyor gagasımı kaçınıyor acaba gaga taşı aldım hiç kullanmıyor kafasını sürtüryor bitli heralde :p çok kaşınıyor bogazınındaki tüyleri yolmuş sitresdenmi acaba?

Kuşum Şuan Ayagını agzına alıyor kıt kıt diye sesler çıkıyo aynı tırnagını yer gibi ve kaşınıyor ayakta uyuyor gibi duruyor sizce bu normalmi Lütfen cevap verin

normal bişey bende yavruyken almıştım 1-2 ay sonra bıkarsın çok sırnaşık omzumdan inmiyor onla oyun oynamadıgım zaman kulak ısırıp kaçıyo felaket oyun seviyo 1 dk yerinde durmuyo sürekli peşinde sana sırnaşıyor bide banyo yapmayı felaket seviyor baglanırsan bırakamssın MUHABBET KUŞUNDAN ÇOK DAHA FARKLI BİŞEY
birde benimkki çok kızıştı elimle çiftleşmeye çalışıyor kışınca başın çok agrır benimde buna bir eş almam lazım benimkide şeftali kafa (birde daha çok muhabbet kuşu yemini seviyor benimki hiç çekirdek yemiyor mesela) muhabbet yemini eksik etme

bendede öyle sürekli gagasını tellere sürtüyor cık cık diye ötüyor elimi takip ediyor çok fenada ısırıyor. bazaen taramalı tüfek gibi bi ses çıkarıyor

Geri