Cesamolin ve neguvon adlı ilaçları nasıl kullanmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uqur20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

uqur20

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Uğur demirayak
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

neguvan kuşlarda dış parazitleri önlemek için kanat altına, üstüne, kuyruklarına hafif serpik ovalıyarak tozun tüğ aralarına girmesini sağlayacağan, yada suyla karıştırıp püskürtebilirsin kuşa ama gözlerine gelmemesine dikkatet, yıkanma sularınada az miktar koyup kullanabilirsin.

dushekimi' Alıntı:
neguvan kuşlarda dış parazitleri önlemek için kanat altına, üstüne, kuyruklarına hafif serpik ovalıyarak tozun tüğ aralarına girmesini sağlayacağan, yada suyla karıştırıp püskürtebilirsin kuşa ama gözlerine gelmemesine dikkatet, yıkanma sularınada az miktar koyup kullanabilirsin.[/quo

sağol teşekkür ederim banyo suyuna ne kadar katmalıyım .banyo suyunda kuşların gözlerinde gelirse bir zararı olurmu?

çay kaşığının yarısıyla katsan yeter, iyice karıştır, az miktar koyarsan zarar vermez, ama en etkilisi bit,vs. olan kuşu eline alıp hafif hafif tüylerinin arasına tozu yedirirsen daha iyi olur.

merhaba ,blotikle karıştırılıyor galiba neguvan tozu bir paketini 5 lt suya katılması normaldir ben 10 lt banyoluğuma katarak veriyorum cesamolin ise isal ve bağırsak anti parazit ilacıdır.paketi 2 lt suya katılmalıdır büyük suluk için idealdir, isal olan tek kuşsa ayırmalı ve ona koyduğun su miktarına göre verebilirsin pirinç verip yağlı yemleri vermemelisin,

unutmadan neguvanı kuş içsede gözüne gelsede etkilemez zaten o aynı zamanda iç parazit ilacıdırda :slm:

Geri