Chat Sayfası İçin Son Uyarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Son kez belirtmek istiyorum;
Chat alanında her ne olursa olsun birbiri ile tartışmaya giren kişilerin üyelikleri anında silinecektir. (uzaklaştırma değil silinecek)
Chat'e yazı yazabilecek kişilere yaş sınırlaması getirilecek 25 yaş altında olan her kullanıcının chat alanını görmesi engellenecektir. Yeni kayıt olan kullanıcıların belirli bir süre ve belirli bir mesaj sayısına ulaşmanın ardından chat alanını görmesi sağlanacaktır. Silinen veya uzaklaştırma alan bir kullanıcının tekrar üye olması yeniden silinmesine neden olur. Bu nedenle chati veya forumu yeniden üye olunca kullanabilirim sanan kişi boşuna uğraşmasın, ne kendisini nede bizi yorsun.
Son üç gündür chat alanında yazılmış olan tüm mesajlar tek tek incelenmekte kural dışı mesaj yazanların üyelikleri sonlandırılmaktadır.
Şu anda son üç gündür huzursuzluk çıkaran 4 üyenin üyelikleri sonlandırılmıştır.
Bilginize sunarız...

HİÇ İSTENİLMEYEN LAKİN MECBUR KALINDIGIMIZ BİR DURUM HALBUKİ KİŞİNİN EKSİKLİKLERİNİ TAMAMLAMASINDA ÖGRENMESİ GEREKENİ ANINDA CEVAP BULMASINDA BÜYÜK ETKEN OLAN BU SOHBET ORTAMINDA HUZURSUZLUK ÇIKARMAK KİME NE SAGLAR BU CHAT SAYFASINI TAKİP EDEBİLMEK İÇİN DEVAMLI BASINDA DURAMADIGIMIZDAN OLMADIGIMIZ ZAMAN KİŞİLERİN YAZDIKLARINI TAKİP EDEMEDİGİMİZDEN AGIZDAN ÇIKANLARIN NELER OLACAGINI BİLEMEDİGİMİZDEN EN ÖNEMLİSİDE DUYMAK İSTENİLEN GİBİ KONUSULACAGINA İTİMAT ETTİGİMİZDEN BU SOHBET ORTAMININ KUSCU OLACAKLARA KATACAGI ZENGİNLİKLERİN FARKINDAYIZ BİLGİLENMEK İSTEYENLERİNDE BUNA GÖRE DAVRANIS SEKİLLERİNE UYMALARINI SAMİMİYETLE BEKLİYORUZ

Merhaba,
Aslında yaş sınırlaması getirmek kesin çözüm gibi gözüküyor ancak lise çağlarında çok seviyeli, nasıl yazılması gerektiğini bilen, tecrübeli ağabeylerine danışmak, bire bir bilgiye ulaşmak için sohbet sayfasını kullanan arkadaşlarımız da var sitede.
Şayet kurunun yanında yaş da yanar mantığıyla salt yaş kriteriyle önlem alınacaksa pek sağlıklı olamayacağı kanaatindeyim.
Ancak, şayet foruma kayıtlı olunan süre ve belirli sayıda nitelikli mesaj şartı aranırsa da bu sefer gerçekten bilgili ve tecrübeli fakat foruma mesaj yazmakta güçlük çeken bazı ağabeylerimizin bilgilerinden mahrum kalırız.
Acizane önerim sohbet sayfasının belirli referanslara bağlı olarak aktive edilmesi. Forum yöneticilerine(Admin,Moderatör) bu yetki verilebilir veya sohbette yazan belirli seviyedeki üyeler yeni üye davet edebilirler.Tabi forum sayfası hazırlamadığım için teknik olarak bu nasıl yapılır bilemiyorum.
İnşallah adil bir yapılanma ile daha nezih bir sohbet sayfası elde ederiz.
Selamlar
Khalid

Yaş sınırlaması getirilecek;
25 yaş altı sohbet kısmına ulaşamayacak. Fakat yöneticiler ve moderatörlerin yetkisi altında sohbeti kullanmak için 25 yaş altı olan kullanıcılara aşağıdaki kriterlere uygun olursa yetki verilebilecek;
  • [bull][/bull] Foruma Kayıt tarihi 6 aydan fazla olan;
  • [bull][/bull] Şu ana kadar sohbet alanını kullanmış ve herhangi kural dışı mesajı bulunmayan;
  • [bull][/bull] Forumu kullanmış gereksiz post kasmamış olanlar;
  • [bull][/bull] Yöneticilerin insiyatifinde bunlar arttırılabilir.
Bunun yanında Kadir kardeşimin bahsettiği gibi davet etme (referans olma) ile sohbeti kullanan üye yöneticilerin verdiği davetiye sayısı kadar sohbet için üye davet edebilecek.

Bunların yanında daha farklı düşünceleriniz varsa paylaşırsanız ortak bir noktada karar alınabilir.

BURADA ASIL OLAN BU SEKİL REFERANS VE YAPTIRIMLARA İHTİYAÇ DUYMAMAKDIR

YANİ HEPİMİZ OLARAK BİRBİRİMİZLE İYİ GEÇİNEBİLMENİN ÖNEMİNİ ANLAMAK OLMALI

BİZLERİN AMACI YAPABİLDİGİMİZ KADARIYLA KARSILIKLI OLARAK SAYGI SEVGİ ÇERCEVESİ İÇERİSİNDE

VARSA VAR OLAN BİLGİ VE TECRÜBELERİMİZİ AKTARMAYA ÇALISMAK OLMALI BİZLER YASCA BÜYÜK VE TECRÜBELİLER OLARAK

BİLHASSA KENDİM HER SEYİ BİLİYORUZ AMACI GÜTMÜYORUZ BİZLERİNDE YASCA KÜÇÜK KARDESLERİMİZDEN VE GENÇLERDEN ÖGRENECEKLERİMİZ OLDUGUNA İNANANLARDANIM PAYLASMAYA ÇALISTIGIMIZ BU UGRASIN TAM MANASIYLA 4 /4LÜK NE BİLENİ NEDE KUSUN İÇİNİ GÖRENİ VARDIR BENİM İSTİHRAMIM KİŞİLERİN AGZINDAN ÇIKANLARA KENDİ DUYMAK İSTEDİKLERİ GİBİ KONUSULMASINA İTİNA GÖSTEREBİLMELERİDİR SOHBET ODASINDA DEVAMLI BULUNAMIYORUZ YOKLUGUMUZU ARATMAYACAK ÜYELERİMİZE DUYDUGUMUZ GÜVENE DE İNANIYORUZ

SAYGILAR

Öncelikle Sa.

Kendimi böyle bir konuda yorum yapacak bir üye olarak görmüyorum yeniyim çünkü ama sohbet benim gibi yeni üyelerin bilgilenmesinde çok faydalı oluyor. Soruma direk olarak yanıt alabiliyorum sadece sohbetin aslında yeni ve genç üyeler için gerekli olduğunu belirtmek istedim. kötü niyetli insanlar daima olacaktır ama gerçekten bunların yüzünden bu nimetten mahrum kalmak üzücü..

Saygılar..

Ne yani ben 17 yaşındayım sohbet edemeyecek miyim şimdi :S 25 Yaş sınırı ne ya

asim123' Alıntı:
Merhaba,
Bu mesajı bir örnek teşkil etmesi açısından alıntıladım. Asım şahsi alma, sözüm direkt olarak sana değil.
Genç kardeşlerimiz (belki bu niteleme çok yaşlı biri yazıyormuş gibi oldu ama (: ), bir başlığı okurken bütün geçmiş iletileri okusalar belki bu kadar fevri ve gereksiz iletiler olamayacak. Daha nitelikli yazacaklar.
Aynı durum sohbet sayfası için de geçerli okumadan tam olarak karşımızdaki insanların anlatmak istediklerini anlamadan hemen cevap yetiştirme yarışına giriyoruz.
Biraz da bu açıdan değerlendirerek, forumu ve sohbeti okuyup anlamaya gayret etmenizi rica ediyorum.
Belki bu sayede hem daha çok bilgi elde ederiz hem de sohbetin faydalarından mahrum kalmamış oluruz.
Selamlar
Khalid

Asim kardesim senin yasini oy birligiyle büyütelim sende mahrum kalma :ckmk:

tartışanları silin o doğruda yaş sınırı saçma olmus biraz evet kucukler şımarık ama onlarıda silin ozaman :) kucukler kus beslemezmi :(

oo furkan kardesim yagmıs gürlemissin her tartısanı sımaranı silsek burada sen yaslarda kimse kalmazdı elimizden geldigince sizlere yardımcı olabilmek kazanmak çabasındayız sizlerde sohbet ve formları bilinçli kullanmanın yollarını ögrenmenin yollarınıda arasanız sizlerde burada bizlere kurallara uyarak yardımcı olsanız ne kimseler silinirnede bir sınır getirilir bak en ufak bir yaptırımoldugunda hemen itiraz edip savunmaya geçebiliyorsunuz haklısınız peki biz siz gibiküçük yüzlerce insanı anlamaya çalısırken anlatmaya çalısırken bunların kaale alınmaması bizlere kısıtlı zamanımıza ragmen ugrastırılmamız dogrumu sizce iki taraflı düşünmek gerek furkan kardesim her sey siz kucuk kardeslerimizin elinde olan bir sey yani sizlere baglı

Khalid' Alıntı:
asim123' Alıntı:
Merhaba,
Bu mesajı bir örnek teşkil etmesi açısından alıntıladım. Asım şahsi alma, sözüm direkt olarak sana değil.
Genç kardeşlerimiz (belki bu niteleme çok yaşlı biri yazıyormuş gibi oldu ama (: ), bir başlığı okurken bütün geçmiş iletileri okusalar belki bu kadar fevri ve gereksiz iletiler olamayacak. Daha nitelikli yazacaklar.
Aynı durum sohbet sayfası için de geçerli okumadan tam olarak karşımızdaki insanların anlatmak istediklerini anlamadan hemen cevap yetiştirme yarışına giriyoruz.
Biraz da bu açıdan değerlendirerek, forumu ve sohbeti okuyup anlamaya gayret etmenizi rica ediyorum.
Belki bu sayede hem daha çok bilgi elde ederiz hem de sohbetin faydalarından mahrum kalmamış oluruz.
Selamlar
Khalid
peki abi anladım siz en iyisini bilirsiniz napalım :D

yaş sınırı biraz düşürülse iyi olur kanısındayım ama karar yönetimin

ARKADASLAR GERİYE DÖNÜK YAZILANLARI OKUDUGUMDA NE NORMAL SOHBETLE NEDE KUS YADA KUSCULUKLA HİÇ AMA HİÇ ALAKASI OLMAYAN VE HATTA SİTEMİZİ ZOR DURUMDA BIRAKACAK SÖYLEMLERİ OKUDUM BUNLAR VE O SÖYLEMLER NE BURASI İLE NEDE BİZLERLE ALAKALI SEYLER DEGİL DAHA ÖNCEDE BU GİBİ ALAKASIZ SÖYLEMLER YÜZÜNDEN ZOR DURUMDA KALIP KAPATMAK MECBURİYETİNDE OLDUGUMUZ SOHBET ODASINI BELLİ BİR ZAMAN GECTİKDEN SONRA BELİRLİ TECRÜBELİ ÜYELERİMİZİN ISRARLARI NETİCESİYLE TEKRAR AÇMAK DURUMUNDA KALDIK AMA BU SOHBET ORTAMINI KULLLANAN ARKADASLARIN OLMASI GEREKEN GİBİ KULLANMAMASI HALİNDE TEKRAR KAPATMAK ZORUNDA KALACAGIZ ESASEN PEK ÇOK KONUDA FAYDALI OLABİLECEK VEDE OLAN BU SAYFAYI DİKKATLİ OLMASI GEREKEN GİBİ KULLANMANIZI SİTEMİZ OLARAK SON KEZ RİCA EDİYORUM

SAYGILAR

.

Geri