çiçek hastalığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgulgokhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan özgül
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
2 tane yavru güvercinimde gagada çiçek var çok küçük daha çok yeni.damızlık kuşlarımın tümü aşılı. bu hastalığın tedavisinde roni plus tablet kullanıyorum kullanım şekli olarak ilk gün 2 sonraki 3 gün için birer tablet.oksijenli su ilede temizliyorum.bu tedavi için yeterlimi veya bu hapı kullanmak bu hastalığı düzeltirmi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum tedavide yanlış birşey yapıp geç kalmak istemiyorum ve tek merak ettiğim şey bu hastalığın sebebi nedir az sayıda kuş besliyorum 10 tane.ortam sonderece hijyenik.

ozgulgokhan' Alıntı:
2 tane yavru güvercinimde gagada çiçek var çok küçük daha çok yeni.damızlık kuşlarımın tümü aşılı. bu hastalığın tedavisinde roni plus tablet kullanıyorum kullanım şekli olarak ilk gün 2 sonraki 3 gün için birer tablet.oksijenli su ilede temizliyorum.bu tedavi için yeterlimi veya bu hapı kullanmak bu hastalığı düzeltirmi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum tedavide yanlış birşey yapıp geç kalmak istemiyorum ve tek merak ettiğim şey bu hastalığın sebebi nedir az sayıda kuş besliyorum 10 tane.ortam sonderece hijyenik.

fungal-ve-protozon-hastaliklari/cicek-hastaligi-hakkinda-bilgi-t19469.html
guvercinlerde-bakteri-ve-virus-hastaliklari/cicek-hastaligi-t1519.html
özgül onlarca baslık var aynı konuda

ozgulgokhan' Alıntı:

bak türker kopyalamıs cevabı
gereken yazılmıs sordugunuz ilacın bilgileride verilmis madem çocuk degilsiniz kurallarada riayet edersiniz biz işimizi bu sekil yapıyoruz bu ve benzeri tekrarda sistem tarafından uzaklastırılacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri