Çicek ve Gaga Etinde Büyüme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Erkn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erkan erdoğan
Meslek
medya
İlgi Alanı
merhaba arkadaşlar sizce gaga düzelir mi?

dscf0094s.jpg

dscf0105k.jpg

gagada cicek cıkdıysa cice kolan bölgeye dis macunu (dis pastası) sür o cicek olan bölgeyı kurutuyor sonra koparırsın iyilesir

kardeş kuşlara siyah çekirdek yani ay çekirdeği çok veriyorsan ondan olur yazın vercen ay çiçeği çekirdeklerini yazın kuşlar toplar ama yazın verirsen yağlanır uçmaz kuşlar

cicek gözde cıkarsa körlüğe agızda cıkarsa yem yemeye manı oldugu ıcın gucsuz bırakıp olume sebeb olabılıyor.onun harıcındekı bolgelerde sorun kalmaz.senın yapman gereken hayvana hastalık donemınde antıbotık vermek ve yaraları oksıjenlı suyla sılmekdır.eger yem yemıyorsada belırlı bır sure tıkma yap.ayrıca dıger kuslarındanda ayırkı bulasmasın dıgerlerıne.10gune hıcbırseyı kalmaz.

cevaplarınız için teşekkür ederim, çiceği ve tedavisini biliyorum, yanlız daha önce gaga etinde hiç bu kadar büyümemişti, gagası düşer diyorlar. sizce toparlar mı ?

benim kuşlarımdada var fakat oynamadıktan sonra zarar vermiyor yayılmasına at sineği ve sivri sinekler sebeb oluyor ben kümesimi imparator dal ilaçıyla ilaçladım daha sonra HASTALIĞIN ÜREMESİ DURDU ŞU ANDA GERİLEMEYE BAŞLADI

abi verebilceğin en güzel ilaç tuzz vede limon dur.abi bendede vardı limon tuz kullan bişeçiği kalmaz.

Geri