Çicek Ve Gırtlak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kskli_18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Kskli_18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan Yıldırım
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arakdaşlar Guzel Oyunlu Komple Bİr kırlancıç Sayam Var Çi.ek Geçiriyo Gagasını ustunde Daha kucuk bir hafif şişkin birsey oluştu Daha kumesciye goturdum kusu Bi ilaç verdi ismini bilmiyorum ama sizinde tavsiyeleriniz varsa açıgın..

2. Birde arkadaşlar Gırtlak olmus bir kuşum var Yem yedikden sonra Tıskırıyo hayvan Kulagından intihap Geldi Bunu içinde bir onerisi olan varmı acaba..

Merhaba arkadaşım geçmiş olsun.Bence hasta kuşlarını hemen ayrı bir yere al.çiçek hastalığı bulaşıcı bir hastalık sanırım diğer kuşlarınada geçmesini istemem.Çiçek için poxımıx pomat diye bir ilaç kullandını söyledi arkadaşım çok memnun kalmış veterinerden veya kanatlı malzemesi satanlardan bulabilirsin.Hıçkırık kıhlama hapşurma için neo teramısın,eritrom,ornımıx,bunlardan hangisini bulabilirsen faydalı olur.Ama ben yanlış anlama kuşlara aşı yaptığım halde böyle hastalıklar geliyor.Sanada tavsiyem mümkünse kuşlarını çiçek ve veba aşılarını yaptırman.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileüiyle.

sevgili dostum çiçek hastalığından çok çektim.derdini çok iyi anlıyorum.çşieçk için RONİDAZOLE diye bir ilaç var.ilacı kuşların suyuna karıştır ve en önemlisi 3 gün boyunca kuşlarını açma çünkü taş toprak yani kalsiyum almamaları gerekiyor.Gırtlama için ise ormınıx yada ağzına 2 damla baytril damlat.Bu uygulamaları yaptıktan sonra kümesini çok iyi bir dezenfektan ile temizle.kesin faydalı olur için rahat olsun.

Geri