Çift cinsiyet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafa savsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa savsa
Meslek
kaynakcı
İlgi Alanı
Kediler
ARkadaşlar güvercinlerde çift cinsiyet olurmu.Benim erkek olarak olarak iki takım yavru aldığım kuşu arkadaşıma verdim orda dişi olarak yumurtlamış ve arkadaş yavrunun birini bana yollayacak buna inanamadım.Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

yumurtanın başka bir kuşa ait olma ihtimali de var. ben daha hiç çift cinsiyetli kuş diye bir şey duymadım.

mustafa savsa' Alıntı:
ARkadaşlar güvercinlerde çift cinsiyet olurmu.Benim erkek olarak olarak iki takım yavru aldığım kuşu arkadaşıma verdim orda dişi olarak yumurtlamış ve arkadaş yavrunun birini bana yollayacak buna inanamadım.Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
TAKLACILARDA ÇOK RASTLANMAKTA , EŞLEME ESNASINDA BİRİ DİĞERİNİN YERİNE ÜSTÜNE BİNİYOR..BİRİ TAKMIŞ..ERKEK ERKETİR DİŞİ DE DİŞİ..

KÜMESE GÖRE KUŞ SAYISI OLURSA BU SORUN AZA İNER ..KALABALIK KÜMESLERDE GÖRÜLÜR..KALABALIKTAN KASTIM..1 m3 KÜMESE 1 ÇİFT KUŞ KOYUN.

mustafa savsa' Alıntı:
öyle sey olmaz mustafa kardesim kuslarda :tamam:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri