çift nasıl yaparım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan23_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakan23_06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet türk
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bende bir tane arap erkek ve kayseri kuşu var ikiside erkekti bugün bende gitiim bir tane donlu (donlu balkona alışır inebilir dediler bnde aldım inşlh yalan değildir) dişi aldım bunarın çift olması yani arapla veya kayseri kuşuyla çift olması kaç günü bulur ve çift olurlar mı ? bana yardım edin zaten bir dişi daha var ama o yavru toplam 3 çiftim oldu şimdi

cift olmalarına olurlar da yavruları ne çıkar bilemiyorum belki düzgün çıkar o kuşlarla konusunda bi bilgim yok ama kuşlar cift olur her kuş olur onları ayrı biyere kapata bilirsin benim önerim bu...

saolsın teşekkür ederim.bak dişim aynı yandaki resimdeki gibi ya erkekte beyaz kanatları kahverengi ayrı bir yere kapatmasamda çift olurlar mı ? çünki ayrı bir yer imkanım yok çiftte alamadım ayrı ayrı almak zorunda kaldım

senin profil resmindeki gibi aldığım kuş donlu oluyormuş balkona iner değil mi ? bugün aldım 2 saat falan oldu 25 tl ye aldım

abi ben okadar fazla bileymiyorum ama birbirlerini tek görürlerse eş e girebilirler ama zor sanırım bilemiyorum.
ayrı biryere kapamak için imkanın olsaydı iyi olurdu :)

bu kuşu nereye alıştırırsan oraya iner :) bu kuşu 1 mahalle öteden al kendine alıştır gitmez eski sahibine :P

Ama kuş baya oyunluysa süper oyun luysa bilemiyorum balkona basa bilirmi basamazmı

valla kardeş aldığım kişi bana iner dedi inşlh öledir resimlerini bi ara göstereyim sana kuşalrımın

25 tl lik kuş heryere iner ..Ayrıca oyunu güzelse bile balkona iner. balkonda besleyen biri olarak izleyicilerim pek az degildi..

teşekkür ederim inşlh

Geri