Çiftleşme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan B.Demir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

B.Demir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Barış DEMİR
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Öncelikle merhaba. Konu hakkında biraz araştırma yaptım fakat işime yarıcak bir bilgi elde edemedim. Belkide vardı ama ben göremedim bilemiyorum. Neyse konuya girim.

Bana dişi bir muhabbet kuşu hediye gelmişti. yaklaşık 1 yıl kadar besledim. Sonra yavrulatmak amacıyla bir erkek aldım. Kuşlar yaklasık 6 aydır felan birlikte. evin içerinde dolasıyorlar beraber uçuyorlar. Sürekli yan yanalar. öpüşüyorlar. birbirlerinin tüylerini temizliyorlar felan ama daha bi faliyet olmuş değil. Dişi zora geldimi, kafası bozuldumu erkeği dövüyor. Bir türlü çiftlesemediler. Hangisinde sorun var bilemiyorum. Erkekdede bi dişinin üstüne çıkma çabası yok yane. Ne yapabilirim fikrini paylaşabilecek üstadlarım varsa sevinirim :)

Saygılar..

diştaşı varsaveya mürekkep balığı kemiğide olur birde nijer vermelisin kızıştırıcıdır birazda marul elma vb şeyler verebilirsin olmazsa kuşlarını çk fazla muhabbet kuşu beleyen birine götür o kendi muhabbet kuşlarının arasına koyar senin dişi hangi kuşlaeşleşirse hemen al bildigim bukadar işallah yardım etmişimdir :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :utangac: :utangac: birde işallah kafesinde yuvalık vardır yoksa koymalısın

........SAYGILAR........

Mehmet'inde değindiği gibi , muhabbet kuşları eşleştirilmeden önce , elinizdeki kuşu bir kuşçuya götürürsünüz orada bir kaç gün durur ve kendi eşini kendi seçer.
Eğer böyle yapmadan kendi seçtiğiniz bir eşi yanına koyarsanız büyük ihtimalle kabul etmez çoğunlukla döver...

Geri