Çiftleşme sorunu

izmiremre

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre demirdag
Meslek
Depo
İlgi Alanı
Kuşlar
Öncelikle merhaba ustalar yeni eş aldirdığim kuslar çiftleşmiyor neden erkeği ve disiyi bir sure bir birinden ayırsam çözüm olurmu acaba ?

Canım kardeşim yeni eş aldırdığım diye yazmışsın gerçekten kuşların biri dişi biri erkek mi ? onu doğru teşhis etmen önemli ikiside yavru kızması olup insanı aldata bilir veya ikiside dişi , ikisi de erkek olabilir bu olasılığıda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim selamlar.

Dişi erkek gayet net belli usta biri gümbür gümbür ötüyo ama birlsme gerçekleşmiyor erkeği acaba bir kaç gün ayirsammi disiden sonra salsam çiftleşirlermi

Canım kardeşim olay dediğin gibi ise diğer salık kuşlarını uçurup uçurmadığından bahstmediğinden serbest bırak yani eşhaneden çıkar biraz gözlemle sayaların mavilerden mi karalardan mı merak ettim aslan başlara skın dönme tavuk gibi kovalarsın sonra selamlarımla.

Karalardan usta saya erkek zil arap dişi kara kuşu beyaz foto yukluycektim buyuk geldi yukleyemedim .kuşlar uçuyo bu yeni eşlediğim kuşlarda kümeste duruyodu pazar günü aldim cift haneye attim yavru almak istiyorum 1 aydir tık yok iktidarsız olabilir mi?

Bu kuşlar usta
d3692cb138747045d6684a8362d3b9ab.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar
92e1e92f71e0858823841c9322032168.jpg

Canım kardeşim olay dediğin gibi ise diğer salık kuşlarını uçurup uçurmadığından bahstmediğinden serbest bırak yani eşhaneden çıkar biraz gözlemle sayaların mavilerden mi karalardan mı merak ettim aslan başlara skın dönme tavuk gibi kovalarsın sonra selamlarımla.
Sence usta

Canım kardeşim arabının göğsünde de veya afedersin arka tarafında mutlaka bir tanede olsa beyaz olması lazım karabaşların genel özelliği bu eğer olmazsa kafa kuyruk yavru alman çok zor olur yavrular parçalı ve yamalı kaplamalı olur sakın beni yanlış anlama beyazının göz yapısı karalara benziyor selamlarımla.

Canım kardeşim arabının göğsünde de veya afedersin arka tarafında mutlaka bir tanede olsa beyaz olması lazım karabaşların genel özelliği bu eğer olmazsa kafa kuyruk yavru alman çok zor olur yavrular parçalı ve yamalı kaplamalı olur sakın beni yanlış anlama beyazının göz yapısı karalara benziyor selamlarımla.
Zaten yavru alamiyorum usta arap erkek ten dolayı çıkartıcam bu kuşu sanırım

Geri