çiftleşme ve yuva hakkında sorularım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qardian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

qardian

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
abdullah alptuğ
Meslek
öğrenciyim
İlgi Alanı
şimdi benim 4 yaşında bi erkek vardı sonra 15 gün önce komşu dişi bir kuş buldu dişi hiçbirşeyden korkmuyordu :D sonra bizimki zaten eş arıyordu 2 - 3 gün geçti bakdık anlaştılar sonra bizimki bugünlerde dişiye yaklaşmaz oldu dişide kafesin altındaki kağıt ı parçalamaya başladı bende yuva aldım 4 gün oldu ama ne çiftleştiklerini gördüm nede yuvaya girdiğini gördüm
aceba bu kuşlar çiftleşmidir ?
dişi kuşda yuvaya yumurtlarmı ? çiftleşmisseler

anlatmaya çalıştım :D kaç gündür bunları düşünüyorum

bu arada yuvada hiç bir şey yok sabitledimde yuvayı
dişi resmen erkek i kovalıyo erkek diğer dala konuyor dişide konuyor kavga etmiyorlar :D

kimse cevap yazmamış patlıycam yardım edin :D

aq

kardesım merhaba lutfen bu sıtede argo kufurlu laflar kullanmayalım herkes senın konuna cevap yazacak dıye bır kanun yok sabret eger arkadaslardan bu konu hakkında bılgısı olan varsa zaten yazar senın kendı kendıne bısey yazmana gerek yok selamlar

slmlar 4 gün kuşlarin çifleşmesi için erken bir süre diye düşünüyorum erkegin cok yaslı dişi ona uygunmu değilmi görmeden bişey diyemem. bi süre bekle dişi yavruluga girip dibini kazıyorsa yumurtlayacak demektir bu arada yavruluga kagıt yerine bir avuç talaş atmanı tavsiye ederim.. kuşları gözlemlemeye devam et mümkünse bize bir resimlerini yayınla ozaman daha net fikirler verebiliriz

Kuşları rahat bırak 4 günde anca birbirlerine alışacaklar 4 günde kuşmu ciftleşir 1 ay içinde hallederler o işi :)

Geri