Çiftleşmiyolar!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gold_mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

gold_mert

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert gold
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
1 çift sabunim var alalı 8 9 gün oldu çift değiller ama yapmaya çalışıyorum.Yem yedikten sonra yuvaya girdiklerinde erkek içeride ötüyo dişide yuvanın önüne çıtaya tünüyo.Erkek bazen dişinin sırtına vuruyo.Şimdi bunları ne yapmalı?

selamlar hiç bir şey hayvan önce alışalacak sonrasında her şey olur. cok kişi bu tür sorular soruyor bu sirke küpü değil sabır bazı kuşlar eş bile almaz başka kümesde hayvan önce alışıcak sonra eşleşmeye hazır olucak sonra eş alıcak öyle al 1 günde eşeleşsin 2. gün yumurtlasın 3. gün cıksın oh ne güzel. oldu olacak 4 günde yavru ucsun bu cevap sadece sana değil mert kardeşim bu tür soruları soran herkese hiç ellleme eğer kuş gerçekden dişi erkeksen eninde sonunda eş alır.

Sirtina vuruyo derken kovaliyormu ? daha onecede ayni soruyu sormustun(1-2 gun once) ozaman ben en fazla 1 hafta sonra yumurtlarlar demistim halende diyorum , 5-6 gune yumurtlarlar.Cok sabirsiz olmamali , bu islere sabir gerekir.

Fenerbahcem' Alıntı:
Sirtina vuruyo derken kovaliyormu ? daha onecede ayni soruyu sormustun(1-2 gun once) ozaman ben en fazla 1 hafta sonra yumurtlarlar demistim halende diyorum , 5-6 gune yumurtlarlar.Cok sabirsiz olmamali , bu islere sabir gerekir.
Sağol yorumların için babam eski kuşçulardan ona gösterdim kuşları ikisinede dişi dedi.

dişide niye ötüyo madem demek ki yer kavgası hesabı olmuş elinde dişi fazla olsunda erkek olmasın

krmpl' Alıntı:
dişide niye ötüyo madem demek ki yer kavgası hesabı olmuş elinde dişi fazla olsunda erkek olmasın
Yer kavgası olabilir biri içerde duruyo diğerinin öterek etrafında dönüyo sonra öbürü vuruyo birbirlerine giriyolar sonra biri dışarıda tünüyo yuvaya girmiyo.Yem yerkende hiç ötmüyolar

bana kalırsan acele etme . İyıce alışsınlar

Geri