Çiftleşmiyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcambaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

onurcambaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bu sorunun cevabı forumda varsa şimdiden özür diliyorum ben aradım ama gerekli cevap verilmemiş.
Bende bir çift beyaz mardin var bunlar sürekli öpüşüyorlar erkek ötüyor buna dişi eğiliyor ama erkek binmiyor. site dışındada arama yaptım ama bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Kuşçularda azdırıcı yem satılıyor bunu kullanıp faydasını gören oldumu acaba?

zamana bırak, nasıl olsa eşleşmişler, çiftleşmesi de yakındır. Erkeği biraz gözlemle dışkısı sulu ise ishal olmuştur, bu durumdayken isteksiz davranması normal. Bir de erkek kuşun daha çok yiyebileceği şekilde Fİ yemi verirsen kızışmasını arttırmış olursun.

(Ek: bu dönemler, yazdan kışa geçiş dönemi olduğu için kuşlarında tüy değiştirme dönemidir. Erkek kuşun henüz tüyden çıkamadıysa yani tüydeyse, isteksiz olması işin sonunu getirmemesi doğaldır.)

Sonuç = Zamana bırak

kuşlara kenevir ve kırmızı mercimek verebilirsin ben veriyorum faydasını çok gördüm

Mesut Kardeşim doğru söylemiş. Erkek genç erkek herhalde. Birde sezon olarak tüy değiştirme sezonu. Neden bu da olabilir. Belki de sen gözlemlemediğinde çiftleşme gerçekleşir. Zamana bırak...

Geri