Çıkamadım isin icinden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deeppoint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

deeppoint

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cnyt Cnyt
Meslek
Serbst
İlgi Alanı
Arkadaslar es ala ala bi hal oldum simdi kara cakmakli aldim bunuda dovuyor ama busefer karsilikda aliyor buda mi erkek bir yardimci olurmusunuz
2rwkugn.jpg
rqyekm.jpg
2nk2nvr.jpg

Bende bir cift arap mardin almistim aldigim adam bana takim demisti hep kavga ediyorlardi diger kuslari da dovuyorlardi sonra sinir oldum ikiside erkek diye saldim
Sonra baktim benim disi de baska bir erkekle kavga ediyor erkek ve disi de kavga edebiliyorlar

Bu arada mobilden girdigim icin yazmak zor oluyor kusura bakmayin

Peki tahminnen disimidir erkek mi ?

Dişi erkekte başta kavga edebilir .Özellikle erkek önceden yuvaya alışmışsa dişiyi öldüresiye döver.Eğer eş kapatılacaksa en az 80x80 büyüklükte
eşleme sandığına koyun.Veya ayrı kafeslere koyun ,kafesler yan yana olsun dişi erkek yine kendini belli eder.Kur yapmaya başladıkları zaman aynı kafeslere koyabilirsiniz.

gökay' Alıntı:
Dişi erkekte başta kavga edebilir .Özellikle erkek önceden yuvaya alışmışsa dişiyi öldüresiye döver.Eğer eş kapatılacaksa en az 80x80 büyüklükte
eşleme sandığına koyun.Veya ayrı kafeslere koyun ,kafesler yan yana olsun dişi erkek yine kendini belli eder.Kur yapmaya başladıkları zaman aynı kafeslere koyabilirsiniz.
40x50 kafese attim onlari alan arkadas sizin gibi kucuk biyere koy cikarma dedi lakin yeni aldim kaciyor sulugun yemligin ustunde duruyor hep En Onemlisi dunkafes icinde kafa kontrolu yapayim dedim nekadar önermeselerde neyse tuttum gagasindan mavi cakmak geldi hizli adimlarla gozunu gagaladi icim gitti anlasamicaklar disi olsa bile diye dusunuyorum yanlismiyim ?

ACİL YARDIM !!!

kinG cinsi güvercinim var bir çift diyorum fakat birine paça var fakat duruşu kinge benziyor ürktüğü zaman
ayrıca dişi olanda paça yok ve ben dişinin ilk defa bugun etrafında dönüp öttüğünü gördm
bana bi yardımcı olURMUSUN DİŞİ ÖTERKEN karşisinda cam vardı yansımasına ötüyordu fakat aynı boy aynı renk hatta hep aynı duruşu yapıyorlar dişiler ötermi ve
ikisininde gagasını çekiyorum paçalı olan kendini çekiyor paçasız hareketsiz fakat ikisisnin de kuyrukları havaya kalkıyor çözüm yolu bulamadım bikaç fom sitesinde de baktım kingler paçasız oluyormuş fakat görseniz ikisini de aynı hiçbir frkları yok birinin paçası var birinin yok ikisi de ürkdüğü zaman tam bir kiing duruşu yapıyor ve kuyrukları kısa

Hem konu acmissin hem benim konumda yardim stemissiniz en sevmedigim işttir şu iş açılan konu sabote oluyor

Kuşlar eş tutma sürecinde kavga ederler. Ortadaki resimdeki kuş tipine bakarsan dişi gibi duruyor.

Geri