ÇİN MALI ---2--- ADINI ALAMADIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

tengelli

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan tengelli
Meslek
işçi
İlgi Alanı
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (1).webp
    1 (1).webp
    52.5 KB · Görüntüleme: 1,657
  • 1 (2).webp
    1 (2).webp
    31.4 KB · Görüntüleme: 1,692
  • 1 (3).webp
    1 (3).webp
    8.9 KB · Görüntüleme: 2,063
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (4).webp
    1 (4).webp
    16 KB · Görüntüleme: 2,049
  • 1 (5).webp
    1 (5).webp
    40.5 KB · Görüntüleme: 1,718
  • 1 (6).webp
    1 (6).webp
    52.6 KB · Görüntüleme: 1,687
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (7).webp
    1 (7).webp
    12.4 KB · Görüntüleme: 1,976
  • 1 (8).webp
    1 (8).webp
    19.3 KB · Görüntüleme: 2,034
  • 1 (9).webp
    1 (9).webp
    37.1 KB · Görüntüleme: 1,722
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (10).webp
    1 (10).webp
    18.1 KB · Görüntüleme: 1,679
  • 1 (11).webp
    1 (11).webp
    13 KB · Görüntüleme: 2,063
  • 1 (12).webp
    1 (12).webp
    11.3 KB · Görüntüleme: 1,994
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (13).webp
    1 (13).webp
    15 KB · Görüntüleme: 2,046
  • 1 (14).webp
    1 (14).webp
    18.6 KB · Görüntüleme: 2,027
  • 1 (15).webp
    1 (15).webp
    19.2 KB · Görüntüleme: 2,075
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (16).webp
    1 (16).webp
    16.6 KB · Görüntüleme: 2,083
  • 1 (17).webp
    1 (17).webp
    24 KB · Görüntüleme: 2,009
  • 1 (18).webp
    1 (18).webp
    21.3 KB · Görüntüleme: 2,062
çinliler bunların imalatındada ibinelik yabmışlar:D

Para verseler sokmam kümese. nasıl bir cins bunlar ya. tam recep ivedik tarzı (:

gözleri bile çekik çin malı olduğu çok belli:D:D:D: :ckmk: :haha: :oley:

benim sabuniler bunları görse kümesi terk ederler heralde.

TEŞEKÜR EDERİM PAYLAŞIMIN İÇİN TANIDIK GELİYOR ANTEPTE BUNA BENZER KUŞLAR GÖRMÜŞTÜM DRAGON DENİYORDU OZAMAN DA ŞAŞIRMIŞTIM

Hayvanlarda sinüzit var herhalde :)) beni meraklandıran acaba bukadar kırdıktan sonra bu hayvanların altından nasıl aynı şekilde yavru alıyorlar?

güvenlikçi33' Alıntı:
TEŞEKÜR EDERİM PAYLAŞIMIN İÇİN TANIDIK GELİYOR ANTEPTE BUNA BENZER KUŞLAR GÖRMÜŞTÜM DRAGON DENİYORDU OZAMAN DA ŞAŞIRMIŞTIM

selamlar dragon ayrı bir ırk ve çeşitleri var. bunlar onlardan değil.

Mesut YURTTAŞ' Alıntı:
Hayvanlarda sinüzit var herhalde :)) beni meraklandıran acaba bukadar kırdıktan sonra bu hayvanların altından nasıl aynı şekilde yavru alıyorlar?

selam bir kuşun her rengi düşmeye başladıysa artık safkan olur ve biz görmediğimiz için kırma diyoruz belki soyu kaç yıllıktır allah bilir. böyle alman bir kuş ırkını kırma gibi duran yarışmalarını adamlar 50 yıl önce yapmış :=)

tengelli' Alıntı:
Mesut YURTTAŞ' Alıntı:

selam bir kuşun her rengi düşmeye başladıysa artık safkan olur ve biz görmediğimiz için kırma diyoruz belki soyu kaç yıllıktır allah bilir. böyle alman bir kuş ırkını kırma gibi duran yarışmalarını adamlar 50 yıl önce yapmış :=)

Maşallah diyelim ozaman.Güvercinlerin atalarını düşünürsek zaten kırma olmayan kuş yok değilmi :) Hepsi 1 çift kuştan türemiş.Ayrıca yarışmalarının yapılmasıda ülkemizde güvercin besleyenlerin çok fazla olmasına karşın örgütlenmeyi beceremediğimizin göstergesi.Saygılar...

Çok çirkin hayvanlar .. uzaydan gelmiş gibiler ,yani bir güvercin bukadar çirkin olur ,son nokta bu kuşlar dır mutlaka .
Daha çirkininin olduğunu sanmıyorum..selamlar.ŞEREF

kuscu_19' Alıntı:
çinliler bunların imalatındada ibinelik yabmışlar:D

Kullandığımız kelimelere dikkat edelim lütfen.Her yaştan kadınlı erkekli birçok kişi ziyaret ediyor siteyi !Saygılar...

şeref' Alıntı:
Çok çirkin hayvanlar .. uzaydan gelmiş gibiler ,yani bir güvercin bukadar çirkin olur ,son nokta bu kuşlar dır mutlaka .
Daha çirkininin olduğunu sanmıyorum..selamlar.ŞEREF

kuşlar resimde öyle gözüküyor değilmi ? ama inanın ki şöyle bir gercek var kuşlar tam aksine mükemmel güzeller ve kümesinizde bir takım olsa bence kesinlikle beslersiniz.

şu cin milletini hiç sevmiyorum hayvanlara yaptıklarına bak güzellik anlayışları sorunlu adamların bu arada resimlerin paylaşımı için teşkür...

Kimbilir neyle neyi eşleştirip böyle cins kuşlar elde ettiler.

Gövde guvercın kafa başka bişey. Yazık günah.

selam
bu kuslarin ismi show racer

bu irkin adi (exhıbıtıon homer) ama sanirim biraz oynanmis cunku bazi fotolar birbirinden biraz daha farkli gibi tahminimce. potansiyeli olan bir kus degil bende ancak boyle resimlerden taniyorum ama posta irkindan geliyor bildigim kadariyla...

valla rüyamda görsem korkarım ,Allah tan güvercinlerim böyle değil, yoksa kuş beslemeyi kesin bırakırdım.zombi güvercin gibi :ckmk: ama paylaşım süper teşekkürler :slm:

slm yaradılanı severim yaradandan ötürü.yüce Allah hiçbirşeyi sebepsiz yaratmamıştır.lütfen yorumlarımızı dikkatli yapalım.Allahın gücüne gider sonra.hem bence çok süper yön bulucu özellikleri olur bunların ve çöok karizmatik güvercinler.ben beslerim şahsen.

s.a

ilk defa böyle cins kuşlar gördüm görüntüleri besledigimiz kuşlara benzemesede bu tarz kuş besleyen arkadaşlarımıza saygılı olmamız gerektigini düşünüyorum.

S A Kenan kardeş konu başlıgı bulmakta ustasın ne kadar aradın kimbilir neyse şaka şaka
ALLAH ın yarattıgı her varlık her canlı güzeldir RABBİM begenmiş yaratmış bizler neden begen miyoruz şekillicilerin kuşlarından tek farkı
ŞEKİLSİZ OLUŞU
YAKIŞIKLI OLMAYIŞI SAYGILAR

Geri