cinperi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
renkleri bizim bildiğimiz cinperilere göre farklı gibi geldi bana

cinperiyo0.png

bencede tam değil kardeş kafa yapısı değişik galiba

SELAM MİROLAR I HAZIR ALDIM VE URETTİM MİRO KUŞU HOSUMA GİDİYO YAVRULARI UCURUYOM DA

cinperi nin tüm fiziksel özelllikleri var tepe çıplak ayak siyah gaga fakat renk tonu değişik sadece bence cinperi

bir şey daha eklemek istiyorum. cinperi adındanda anlaşılacağı gibi cin gibi bir kuş şahinle havada dalga geçiyor nerdeyse hızlı ve akıllı bir güvercin çok şaşırdım.

Cinperi zaten arkadaşlar. Cinperinin bilinen 4 rek çeşidi vardır. Bunların resimlerini bulmaya çalışayım. Bulursam eklerim.

doğrudur hüseyin sen bilirsin. sana katılıyorum ben sadece bu rengi daha önceden görmemiştim şimdi sayende net olarak cinperi diyebilirim.

feyzikaya' Alıntı:
doğrudur hüseyin sen bilirsin. sana katılıyorum ben sadece bu rengi daha önceden görmemiştim şimdi sayende net olarak cinperi diyebilirim.

:ckmk: yav ben neden bileyim ki?

basoglanh' Alıntı:
Cinperi zaten arkadaşlar. Cinperinin bilinen 4 rek çeşidi vardır. Bunların resimlerini bulmaya çalışayım. Bulursam eklerim.
ben neden bileyim diyon yazdığın yazıya bak. hüseyin gene beyin damarlarından biri tıkandı gibi.

feyzikaya' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
ben neden bileyim diyon yazdığın yazıya bak. hüseyin gene beyin damarlarından biri tıkandı gibi.

:sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :asla: :sinirli: Kafayı bozmak üzereyim pc manyağı oldum. Ondandır. :banane: :s: :haha:

çok kaptırma kendini hüseyin. sakın kafayı falan yersin sonra

arkadaşlar elimde olan cinperilerden 1 takımın resmini paylaşmak istedim iyi seyirler

arkadaşlar resimler alıntıdır

güzel resimler ellerine sağlık.

birşey değil yalnız bi ayrıntı var cinperinin 4 değil 10 yakın çeşidi var saygılar

basoglanh' Alıntı:
feyzikaya' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:

:sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :asla: :sinirli: Kafayı bozmak üzereyim pc manyağı oldum. Ondandır. :banane: :s: :haha:
Çok komiksiniz sizin bu birbirinize yağtığınız şakaları çok beğeniyorum... :heyo: :ckmk:

eywallah :ckmk: :tamam: :heyo:

Geri