Ömer ÖZKURT
Moderatör
- Ad Soyad
- Ömer ÖZKURT
- Meslek
- Kamu Personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
renkleri bizim bildiğimiz cinperilere göre farklı gibi geldi bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feyzikaya' Alıntı:doğrudur hüseyin sen bilirsin. sana katılıyorum ben sadece bu rengi daha önceden görmemiştim şimdi sayende net olarak cinperi diyebilirim.
ben neden bileyim diyon yazdığın yazıya bak. hüseyin gene beyin damarlarından biri tıkandı gibi.basoglanh' Alıntı:Cinperi zaten arkadaşlar. Cinperinin bilinen 4 rek çeşidi vardır. Bunların resimlerini bulmaya çalışayım. Bulursam eklerim.
feyzikaya' Alıntı:ben neden bileyim diyon yazdığın yazıya bak. hüseyin gene beyin damarlarından biri tıkandı gibi.basoglanh' Alıntı:Cinperi zaten arkadaşlar. Cinperinin bilinen 4 rek çeşidi vardır. Bunların resimlerini bulmaya çalışayım. Bulursam eklerim.
Çok komiksiniz sizin bu birbirinize yağtığınız şakaları çok beğeniyorum... :heyo: :ckmk:basoglanh' Alıntı:feyzikaya' Alıntı:ben neden bileyim diyon yazdığın yazıya bak. hüseyin gene beyin damarlarından biri tıkandı gibi.basoglanh' Alıntı:Cinperi zaten arkadaşlar. Cinperinin bilinen 4 rek çeşidi vardır. Bunların resimlerini bulmaya çalışayım. Bulursam eklerim.
:sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :asla: :sinirli: Kafayı bozmak üzereyim pc manyağı oldum. Ondandır. :banane: :s: :haha: