cins öğrenmek istiyorum fotolu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat644
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

murat644

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat savasşkol
Meslek
öğrençi
İlgi Alanı
Kediler
yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0039.webp
    Fotoğraf0039.webp
    17.1 KB · Görüntüleme: 922
  • Fotoğraf0040.webp
    Fotoğraf0040.webp
    20 KB · Görüntüleme: 938
  • Fotoğraf0034.webp
    Fotoğraf0034.webp
    22 KB · Görüntüleme: 930
yakından foto ceksen daha ıyı olur net degıl cunku

kelebek e benziyorlar gibi. (bu arada cins derken ırk mı kastın yoksa dişi erkek olayı mı?) cep telefonunu biraz daha yaklaştırıp çekersen, ikisi içinde daha net cevap verebiliriz.

sediçe ırıknı öğrenmek isiyorum yakından çekemiyorum çok korkuyorlar ben bunları akşam üstü yakaladım elime geçtiğinde kalbi yernden fırlıyaçak gibiydi gelir gelmez saten su içtiler

Banada kelebek gibi geldiler ama şu siyah beyaz olanı alada olabilir tam belli değil

MURAT 22 YAŞA GÖRE DEĞİL DE 12 YAŞA GÖRE BİR KAFES , BESLEME OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTERİM..

RAFLARDA YEMLER.., TABAKLA YEM, SULUK DA TENCERE OLABİLİR ..

YEMLİK VE SULUK YOKSA; SAYGIM DA YOK.ÇÜNKÜ , SENİN DE KUŞLARA SEVGİN YOK.!

ya o kapak kuş alıyor merak etmeyin ağzına alıyor heryere taşıyor bu arada büyük suluk artı yarım metrelik yemlik var kuş ağzına alıyor kapağı heryere götürüyor ben onu imdirmek için havaya kapak atıyorum :D ne anlıyorswa kapaktan :D

Kuşun resimden anlaşıldığı kadar kelebeği andırmakta.
Bir başka konuya gelince burada türker abiyi destekliyorum.Görünen köy klavuz istemez diyerekten bu yuvanın halinin ne olduğunu sormak istiyorum (: Bu işi yapıyorsak layiki ile yapalım sayın kardeşim.Yemler kuşların sıçtığı follukta (: Güzel bir kümez yaparak , hem güvercinlerinin hem senin sağlığını düşünmen gerekir. Lütfen dikkat edelim bu hususlara ...

yarın limon kasaları le bir kafes yapaçağım limon kasalarını kaçtane yapmam lazım peki 5 güverçin için 2 si çift

Geri