CİNSİ DAĞILMASIN DİYE KUŞUN KAFASINI ÇEKENLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar maalesef aramızda bu zihniyette insanlar mevcut neymiş kuşun cinsi dağılmasın diye yapıyormuş beslediği kuş kuş değil ben bu zihniyete hayret ediyorum böyle insanlar her yerde var sen kim oluyon ki Allah ın verdiği canı alıyorsun Türkiye nin her tarafında oynayan kuş var her kuşun farklı meziyetleri var ne kuşçular gördük ne kuşlar gördük hepsinin sonu aynı oldu öbür tarafa kuş götürenleri görmedim cenazelerinde bebeler aldı kuşlarını kuşçular bu paylaşmayı neden bilmiyor şimdiyece ilkokul çocuklarına bile kuş dağıttım bazen kuş isteyenler oldu kendi kuşlarıma kıyamadım parayla aldım hediye verdim ekmek parasını kuşa verenleri gördüm sizlerde görüyorsunuz önce paylaşmasını öğrenelim satacaksanızda satın ama can almayın sizde kuşçuların yaptıkları yanlışları burda yazın ustalar, ama ustalar ama yeni başlayan arkadaşlar bunlardan ders alsın saygılarla

evet malesef bu zihniyetteki insanları bende duydum malesef Allah islat etsin nediyelim

boynuzsuz koyun boynuzlu koyundan hakkını alıcak inşallah..

Psikopatlıktan başka bir şey değil.Güvercin beslemek güzel bir hobi ama bazı insanlar anlamsız değerler yükleyip sadist davranışlar sergileyebiliyor.Allah ıslah etsin.

Bence bu tamamen rant ve yarışmalardan kaynaklanıyor. Herkes bir yarış sevdasına tutulmuş. Düşünce "Ben bu kuşu verirsem ya adam o kuşla birinci olursa !" ve " Çoğalırsa kuşumun değeri düşer." olmuş. Damarının dağılmasını istemeyen kişiler kuşlarını tek olarak verebilirler diye düşünüyorum. En azından kuşların günahına girmekten iyidir.

Canım kardeşim çok güzel yazmışsın ağzına sağlık yüreğine peklik madem kuşların kıymetli üretme yavru alma dişileri erkeklerden ayır bu işi sonlandır yavru üremesin birini çarşıya birini karşıya ver olay kapansın yavrularda olmesin selamlar.

Geri