Cinsi Nedir Bilen Varsa Aydınlatabilir mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurhanYıldırım
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burhan Yıldırım
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bu işte daha çok acemiyim bulundugum yerde kuş besleyenlerin yanına gider adamların kuşlarının gökyüzündeki süzülüşünü seyrederdim içlerinden bi tanesi bana 2 tane kus hediye etti cinsini ırkını bilmem forumdaki konularda okuyorum arastırıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirler mi ? bide aklıma takılan baska bişey daha var oyun ne oluyo cok merak ediyorum kafamdaki soru işaretlerinin giderilmesini saglayan herkeze şimdiden Teşekkür ediyorum... Saygılarımla

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0139.webp
    Fotoğraf0139.webp
    189.8 KB · Görüntüleme: 1,234
  • Fotoğraf0140.webp
    Fotoğraf0140.webp
    126.7 KB · Görüntüleme: 1,341
  • Fotoğraf0740.webp
    Fotoğraf0740.webp
    260.7 KB · Görüntüleme: 1,348
süt beyaz derler bizim burda ama bundan ziyade senin kısa zamanda bunlara yuva bulman lazım kısa zamanda yumurtlarlar :)

o çiftleşme fotografları eski o zamanki yumurtadan cıkan yavru suan 1 aylık :) yavrusunu yumurtasını gördüm ah bide uçurma zevkini tadabilsem ...

kelebeğe benzettim ama mardin de olabilir. kuşlar ısize hediye eden kişiyle hala konuşuyorsanız ona sorsaydınız keşke ırklarını. oyun denilen kavram genelde kuşun yaptığı harekete verilen bir isimdir mardin kuşuyla ilgili konuşulurken mardinin oyunu takla atması oluyor eğer kelebek ise muhabbetin konusu kelebeğin daireler çizerek aşağıya doğru yaptığı harekettir.

Teşekkür ederim aydınlattıgınız ıcın kusu aldıgım adam tasındı kusları dagıtıyomus galıba cok sevdıgımıde bılıyodu bu ıkısınıde bana verdı sut beyaz dıyorlar ama bu foruma gırdım ırkları ogrendım cok merak ettım kesın bı bılgısı olan arkadaslar merakımı gıderırse cok sevınırım . . . SaygılarımlaTeşekkür ederim aydınlattıgınız ıcın kusu aldıgım adam tasındı kusları dagıtıyomus galıba cok sevdıgımıde bılıyodu bu ıkısınıde bana verdı sut beyaz dıyorlar ama bu foruma gırdım ırkları ogrendım cok merak ettım kesın bı bılgısı olan arkadaslar merakımı gıderırse cok sevınırım . . . Saygılarımla

yag bezesı nasıl oluyor bilmiyorum kı

kusu elıne al ıcerda sal kanat sesı sert gelırse mardin,kanat sesı gelmezse kelebek

kusu bılen bırıne gosterdım kanadında ur cıkmıs dıyo ondan ucamıyo anaç olarak kullan yavrularını ucur dıyo sızce ne yapmalıyım ...

damızlık yani kuşlardan yavru alıp yavruları uçurursunuz kuşlar güzel yani.

Hmm ... Anladım Teşekkür Ederim

Kardeş Ur Çıktıysa ,kanatta YapabiLeceğin Tek Şey Bol Bol Yavru ALmak... SaygıLArımLa...

Geri