gfbilker58
Üye
- Ad Soyad
- İlker Ucar
- Meslek
- Grafik Tasarım
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SNRAVCI' Alıntı:Kırmızı olan güvercinin gaga pek belli değil.
Fakat görünüş itibarı ile Dolapçı'ya çok yakın.
Diğer ırkların ise MARDİN olmadıkları müstesna .
Ne olduklarını bilemiyorum .
gfbilker58' Alıntı:SNRAVCI' Alıntı:Kırmızı olan güvercinin gaga pek belli değil.
Fakat görünüş itibarı ile Dolapçı'ya çok yakın.
Diğer ırkların ise MARDİN olmadıkları müstesna .
Ne olduklarını bilemiyorum .
Kırmızı olan kısa gagalı.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.DÖNEKCI35' Alıntı:İlker resimdeki kuş macar bangosu diğer adıda japon mısıri güle güle besle kardeşim
onurc98' Alıntı:Bencede macar bangosu bango-guvercinleri/macar-bangolarim-10-mart-2012-t16214.html
Yakaladıysan belkide onun güvercinidir macar bangosu bulmanın kolay olacağınısanmıyorum.
gfbilker58' Alıntı:onurc98' Alıntı:Bencede macar bangosu bango-guvercinleri/macar-bangolarim-10-mart-2012-t16214.html
Yakaladıysan belkide onun güvercinidir macar bangosu bulmanın kolay olacağınısanmıyorum.
Ben istanbul'dayım o izmir'de.
DÖNEKCI35' Alıntı:Kırmızı olan Macar Bangosuda diyorlar Japon mısırıde diyorlar İzmir'de onlara benziyor göz etrafı önemli çünkü onların en belirgin özellikleri gözleridir
Şeşler ise Van taklacısı olabilir tabiki havada görmek lazım
DERVİŞ' Alıntı:DÖNEKCI35' Alıntı:Kırmızı olan Macar Bangosuda diyorlar Japon mısırıde diyorlar İzmir'de onlara benziyor göz etrafı önemli çünkü onların en belirgin özellikleri gözleridir
Aranan kan bulundu Çilli'ler ise kesinlikle van. Uçup uçmaması önemli değil, hastadır, kondisyonsuzdur. 5 senedir van besliyorum, eminim diyebilirim.
gfbilker58' Alıntı:DERVİŞ' Alıntı:DÖNEKCI35' Alıntı:Kırmızı olan Macar Bangosuda diyorlar Japon mısırıde diyorlar İzmir'de onlara benziyor göz etrafı önemli çünkü onların en belirgin özellikleri gözleridir
Aranan kan bulundu Çilli'ler ise kesinlikle van. Uçup uçmaması önemli değil, hastadır, kondisyonsuzdur. 5 senedir van besliyorum, eminim diyebilirim.
Van güvercininin özellikleri nedir? (Uçuş)