CİNSİYET AYIRMA SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreceylan86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre CEYLAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

Ekli dosyalar

• Görüntü0032.webp
    Görüntü0032.webp
    66 KB · Görüntüleme: 1,828
  • Görüntü0033.webp
    Görüntü0033.webp
    60.5 KB · Görüntüleme: 1,819
  • Görüntü0030.webp
    Görüntü0030.webp
    180 KB · Görüntüleme: 1,842
resımden net anlasılmaz ama burdan gorebıldıgım kadarıyla ılk resımde kırcıllı erkek beyaz olanı dısı,ikinci resımdede mavı dısı dıgerı erkek gıbı geldı bana.ama dedıgım gıbı yakından gormek lazım.kus cınsıyetını ayırt etmek ıcın kusları tanımak gerek fızıksel ozellıklerındekı farklılıklar ayırt etmeye yardımcı oluyor.kafa seklı,gaga yapısı,vucut ırılıgı v.b yanı zamanla ogrenılıyor cınsıyet ayrımı

dediğin gibi olabilir cünkü bango sürekli otuyor beyaz olanın da gagası falan ince ama bi sorunum daha var ben bu kusları elime alıp sevemicek miyim hiç yani kafesin içine elimi soktugumda hepsi kacıolar ilk baslarda ucurma sorunum vardı kendi kendilerine cıkmıolardı kafesten elimle tutup salıodum o olaydan sonra elimi uzatınca benden korkmaya basladılar ve diğer bir sorunum ucmaya basladıkları zaman iki tur atıyolar evin üstünde bi daha görünmüyolar taa ezan vakti geliyolar yani göremiyorum ucarken haa bazen de komsunun catısına konuyolar ne yapmalıyım nasıl alıstırmalıyım bu arada bu fotolar 1-2 hafta önce cekilmis kuslar eskiden simdi göründükleri yerde duruolardı ben yumurta yapmaları kolay olsun diye o bölmeyi yaptım simdi ise catının arasında duruolar neden korkmus olabilirler

Üstteki resimde söylendiği gibi beyazlı olan dişi diğeri erkek, diğer resimdekileri tam anlayamadım. Kuşların çatı arasına girme sebebi kedi vb birşeyden ürkmüş olmaları olabilir. Kuşlar alışana kadar sadece akşam üzerleri salın ve uçurun. Böylece hem kümese iyice alışırlar hemde karşı binada akşama kadar yatmamış olurlar. Zamanla iyice alışırlar ve düzene girerler.

eyvallah abi saol yardımın artık kafese girip cıkma olayını cözdü kuslar ama bir sorunum daha var kusları ucarken izleyemiyorum hiç ilk kalkıs yaptıklarında bi görüyorum bi daha havada hiç kus falan göremiyorum normali onların evin üstünde ucması benim de onları izlemem gerekmiyo mu?

Kuşlarını açken uçur.. uçurmadan önce yere yem at sonra yavaş yavaş kovala.. Güvercinler inmeye çalışırsa kovala.. İlk başlarda fazla da uçurma baktılar yemi yiyemicekler giderler.

Geri