cinsiyet ayrımı;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bıcır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Bıcır

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burcu Sır
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Guvercın değil,kuşumun türü lakın aranızda emınım kuşçu biri vardır ve bana yardım edebilir. :hungur:
yaklasık 15 senedir muhabbet kuşu beslıyorum. 8 ay once bir muhabbet kuşu aldım ve TÜRÜNÜN ALBİNO oldugu söylendi, kırmızı gözlü bir kuştur. ve erkek diye aldım cünkü erkek kuş besliyordum onun haricinde beslemıyorum. lakın 2 gun once bır arastırma yapayım dedım ınternette
ALBINO KUSU TURLERININ OZELLIKLERI
Sadece beyaz renklı olmaları ve kırmızı gozlu olmalarıdır.
Bırde LUTINO DIYE BIR MUHABBET KUSUNUN TURU VARMIS
bu kuslar da SADECE SARI RENKLI KIRMIZI GOZLU VE YANAK KISIMLARINDA BEYAZ BIYIKLAR VARMIS. benım kusta oyle..
Bu pek onemlı degıl benım ıcın sınsıyetı onemlı tabı.
Bu tur kuslar muhabbet kuslarından farklıymıs.
GAGALARI PEMBE VE MAVIIMSI OLANLAR ERKEK KUS MUS
GAGALARI KOYU KAHVERENGI OLANLAR ISE DİŞİ.
ama ben yınede emın olmak ıstıyorum ayrıyetten dişi olsa bile benım kuşum , dişi ler cok zor konusur ve fazla kendını sevdırmezler ( yakın cevremden gordum. ) benım kusumu aldıktn 10 gun sonra konusmaya basladı .
Suan da cumleler kurabılıyor ve ingilizcesi de sağlam:)
ayrıyetten bızımle masada yemek bıle yıyor:)
bu lınklere tıklarsanız eger kuşumun resımlerı burada ;

img421.yukle.tc/images/4938DSC00734.JPG
img421.yukle.tc/images/1052DSC00725.JPG

Kus güzelmis
konunun icinde aciklamanizi güzelce yapmissiniz.
disi yada erkek oda sorun degil cok yakinlik kurmussunuz.
simdi burdan gelecek negatif yorumlara tepkiniz degismiyecekse,kusunuz ister erkek olsun ister disi sonucta kus sizin.
erkesi bir görünüm var eger disi bir kus yanina birakirsaniz yada erkek belki daha aciklik getirmis olurdunuz kusunuzun cinsiyetine.
saygilarimla bol muhabbetler :)

dostum kuşun dişi ve ortalama en az 6 aylık onu konuşturmaya uğraşacaksan boşuna uğraşmanı tavsiye etmem albino muhabbet kuşları hem dayanıksız hem verimsiz olurlar sana kişisel tavsiyem parçalı hollanda kırması yakışıklı bir kuş alaman ancak alacağın kuş en fazal 1 aylık ve erkek olsun istediğin kadar kelime öğretebilirsin ve iyi bakarsan 10 yıl yaşar kolay gelsin

Geri