CİNSİYET HAKKINDA YARDIM ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onu®
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Onu®

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Balık
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYEYİM GEZDİĞİM 100LERCE SİTEDEN EN VERİMLİ SİTE OLARAK BU SİTEYİ BULDUM. KUŞ BESLEMEKTE DAHA ÇOK YENİYİM SİTEDEN BESLEME HAKKINDA BAYAĞI BİLGİ TOPLADIM BURDAN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRŞLERRİMİ SUNUYORUM. ŞİMDİ GELELİM SORUYA . GÜVERCİNİN CİNSİYETİNİ NASIL ANLAYABİLİRİM BUNU ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

selamlar.....

kuşa bakılarak cinsiyet ayrımı zor yapılır kontrol ederekte zor yapılır.ince boyunlular genelde dişidir kalın boyunlu olanlar ise erkek ama bu yine de değişkenlik gösterebiliyo.kalın boyunlu dişi ince boyunlu erkeklerde var.en garanti yol kuşları izlemektir.çiftleşmelerini görmektir.yoksa çok zor....

saygılarımla...

ben kuşa bakarak ve boynunun incemi kalınmı olduğuna bakarak inceliyorum.ama kuşa baktığımda dişi kuş daha zayıf ve küçük olur erkek ise dişiden az büyük ve yapılı olur ve daha dik gezer genelde böyledir.bu güvercin türlerine göre değişir.örn fındık vs vs vs..

kuşu yuvasına koy güzel bi dişi al eline uzat yuvasına göster dişiyi öterse erkektir ötmezse dişidir

Geri