cinsiyet(REsimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan botan_276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

botan_276

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer yavuz
Meslek
hemşire
İlgi Alanı
Kediler
selamlar bu kuşların cinsi ve ırkı nedir nasıl kuşlardır sizce?

Ekli dosyalar

• 07122012064.webp
    07122012064.webp
    85.3 KB · Görüntüleme: 883
kuşlarının genel olarak ırkı TAKLACI, sağda duran çakmaklı(fotoğraf kalitesinden dolayı yanılıyor olabilirim, MİSKİ de olabilir), solda duran da sinekli olarak geçer (bölgesel ve illere göre verilen isimler bazen değişebiliyor) bana göre bu açıdan bakınca bu kuşların ikisi de dişi..

(soldaki kuşun kafa yapısı bana biraz farklı geldi star wars ın jedayları gibi duruyor) :)

:):)soldaki kuş tüyde olduğu için kafası değişik:).bu kuşlar odada 10 takla atıyo bana ikisi de erkek diye gelmişti

valla ömer, resimlerden yorum yapınca yanılma payımız çok oluyor, en doğru karar senin görsel olarak vereceğin karar, ver fi veya keneviri sonra sal yan yana hepsini ötenler erkek, kafayı aşağıya eğip kaçışanlar dişidir genelde :) he bazen utangaç erkekler veya babayiğit dişiler de olabiliyor ama, yine de görsel olunca anlaması kolay oluyor :)

:hhh:

(soldaki kuşun kafa yapısı bana biraz farklı geldi star wars ın jedayları gibi duruyor) :)[/quote]
2 kusta disi sanirsam....

:)ikisi de ötüyo dövüşüyo.bende anlamadım o kafası ilginç olan çok ötüyo

soru-cevap/cinsiyet-ogrenme-t18669.html

bu yöntemle anlayabilirsin abi. faydam olursa ne mutlu bana.. kolay gelsin

çok teşekkür ederm fakat bu yönteme göre yaptım çözemedim işi.

DİŞİ VE ERKEĞİ AYIRT EDİCİ ÖZELLİKLERDEN BİRİ DE AYAKKABI NUMARALARIDIR.. :haha:

'' BİR ERKEK BAYANA ÇOK BENZEYEBİLİR.. KESTİRSE DE :haha: BİREBİR BAYAN DA OLSA AYAK NO SU 35- 37
OLMAYACAKTIR..
SENİN KUŞLARIN DA ; GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BÜYÜK AYAKLI , YANİ = ''ERKEK

çok tsk ederim bende sanırım ikisi de erkek

Kuşların tüğde olduğu için ayırt etmek zor tabiki maşallah ama güzel kuşlar * sinekli ve çakmaklı.

sağdaki erkek soldakinı çözemedim ama o da dişiye benziyor tülekte olduğu için yaniliyorda olabilirim.

Geri