Cinsiyet Yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baba_rambo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

baba_rambo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan er
Meslek
yok
İlgi Alanı
arkadaşlar benim kuşum var yavru pet shop erkek dedi alıken bi de siz bakın... acil cevap bekliorum... :?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0008.webp
    Fotoğraf-0008.webp
    32.2 KB · Görüntüleme: 1,293
evet erkeğe benziyo ama sanki biraz kırgın gibi dikkat etmelisiniz

kırgın derken pusmus gibi
tabi resimden de öle anlasılıyo olabilir sizi endişeye düşürmek istemem
gerekli bilgiye sitemizden ve internetten ulasabilirsiniz
yanlıs bigi vermek istemem

Evet erkek..

Merhaba Muhabbet Kuşlarının Erkek mi Dişi mi Olduğu Olduğu Gagalarının Hemen Üzerindeki Burunlarından Rahatlıkla Anlaşıla Bilir. Erkek Kuşların Burunları "Mavi" Olur Dişi Kuşların ise "Kırmızı" Olur. Yavrular Doğduklarında Burunları Beyaz Olur.Büyüdükçe Burunları Cinsiyetine Göre Rengini Alır. Onların cinsiyeti nasıl belli olur bilmiyorum. Kuşa Hasta Diye İlaç Yada Vitamin felan vermeyiniz.
Bu Kuşlar Çok Hassastır. Kuşunuzun Rahatsız Olduğundan Şüpheleniyorsanız Veterinere Gösteriniz.

bu kuşun aynısı bende var benimde problemim cinsiyet burnu mavi ama bir hafta önce evden kaçtı geri geldiğinde başının yanında derin bir yara gibi oyuk vardı! şimdi de devamlı ısırmaya başladı ne yapmalıyım?

hera_su' Alıntı:
bu kuşun aynısı bende var benimde problemim cinsiyet burnu mavi ama bir hafta önce evden kaçtı geri geldiğinde başının yanında derin bir yara gibi oyuk vardı! şimdi de devamlı ısırmaya başladı ne yapmalıyım?
Yanına bir dişi alarak geniş bir kafeste alışmasını beklemelisiniz.

Geri