Cinsiyet yardimi Lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Bender

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bender aLturki
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
merhaba arkadaslar gokmavi beslemeye yeni yeni basliyorum 3 cift geldi bana bir arkadastan hediye fakat esmiler bilmiyorum cok karisik yardimci olursaniz cok sevinirim gercekten .

1-

2-

3-

4-

5-

6-

merhaba arkadaslar gokmavi beslemeye yeni yeni basliyorum 3 cift geldi bana bir arkadastan hediye fakat esmiler bilmiyorum cok karisik yardimci olursaniz cok sevinirim gercekten .
BENDER HANGİSİ DİŞİ ,HANGİSİ ERKEK SİZCE DEMEK İSTİYOR..KANAATİNDEYİM..ÖYLE Mİ BENDER 'İM :slm:

Aynen turker abi Hangisi disi erkek anlamiyorum disiyle disi erkekle erkek ciftlesiyor bunlar olan birseyler ama disi varken neden erkek erkekle veya erkek varken disi disiyle ciftlesiyor onu cozemedim

BENIM GORDUGUM (1) (3) (5) disi gibi gozukuyor sizlerde yardimci olursaniz gercekten cok sevinirim simdiden tesekkurler

selamınakeyküm

bana 1-5-6 dişi gibi geldi .

samsunguvercin' Alıntı:
selamınakeyküm

bana 1-5-6 dişi gibi geldi .

tesekkurler hocam insalah diger arkadaslarda ayni kararda olur dertten kurtulurum kafeslere koymam gerekiyorda

:haha: 2 VE 3 DİŞİ GİBİ GELDİ BANA 5 E KARAR VEREMEDİM. TAKLACI YÜZÜ BANA YABANCI .BRANŞIM FARKLI .
YİNE DE DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞTIM ..DAHA TECRÜBELİ ARKADAŞLARIM VAR ..BUNU BİLİYORUM..BU KONUDA..SEVGİLERİMLE.

1 DİŞİ
2 ERKEK
3 DİŞİ
4 ERKEK
5 DİŞİ
6 DİŞİ
:slm: :slm:

1 3 5 bence dişi bu arada Maşallah. .

slm bence 2-3-4 erkek diğerleri dişi gibi
kuşlar kümese alışınca erkekler ötmeye başlarlar zaten o zaman sende çözersin olayı :heyo:

Bence 1-5 dişi gibi diğerlerini ayırmak zor. Resimlerde hepsi birbirine benziyor. Eğer hepsini yan yana tek karede bir kaç poz çekebilirsen daha iyi tahminler olabilir diye düşünüyorum.

Maşallah güle güle besle...

Resimlere göre bazılarının tahmini zor
Değişik bi tahminde ben yapayım bakalım kiminki tutacak (:
1-D
2-D-
3-D
4-E
5-E
6-E

herkese cok tesekkur ediyorum yardim eden ve yardim etmeye calisan arkadaslar cok tesekkurler

Geri