CİNSİYETİ BİLİNMİYEN KUŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SAHAN KESER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SAHAN KESER
Meslek
VETERİNER
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle s.a. ben bir tane çift tepe mavi aldım beninde kümesimde kızgın bir tane çift tepe mavi erkek var kuşları eşhaneye attığımda erkek kur yapıyor kuyruk sürüyor gagalıyor ancak diğer kuş sadece kaçmaya çalışıyor tüneklerde ise erkek kuşun yanına attığım zaman kuşu döverek tüneğinden atıyor bu kuş nedir sizce yavru felaanmı kuş ara sıra ötüyor ama öyle uzun değil kuyruk felan sürmüyor birazda halsiz sizce kşun cinsi nedir ?

Canım kardeşim kendin de söylüyorsun belki senin dediğin gibi yavru kızmasıdır serbest bırak kümese biraz alışsın canı isteyince keyfi gelince o kendini belli eder beni evlendir SAHAN abi diye bağırır biraz kenevir,nijer,aspir ve Diyarbakır darısı vermeni tavsiye ederim selamlar.

Ahmet Bey' e katılıyorum. Zorlamamalı biraz zaman vermelisiniz. Biraz doğal hallerine bırakmanızı tavsiye ediyorum.

kocasını beğenmemiştir :)

çok sağolun abi ilk defa başıma geldi böyle bir olay

Zorla güzellik olmaz demek istemiştir belki. Şaka bi yana cinsiyet tahmini yapamıyorsanız eşe atmadan bi kaç hafta kuşu yerde gezinirken ve kümeste gözlemleyin. Erkekse zaten ötüşünden anlarsınız. Dişiyse çiftleşmeye ve yumurtlamaya hazır olduğunda ona öten erkeklerle çiftleşmeye başlar ayrıca erkek öttüğünde kabardığınıda gözlemleyebilirsiniz. Kümese yeni gelmiş bir kuşa ortama yeni şartlara yeni arkadaşlara alışması için zaman tanıyın sabırlı olmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca benimde 3.5 aylık bir İstanbullum var cinsiyet tahmini yapamıyorum merakla bekliyoruz efendim. Ötme desen yok boyun desen ne kalın ne ince fizik dişi desen değil erkek desen değil kendi başına kızmasını bekliyorum.

Geri