cinsiyeti nedir sizce yardımm!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kral19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kral19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa uzeli
Meslek
kamu
İlgi Alanı
Kediler
Muhabbet kuşum Lucky

Ekli dosyalar

• 10467_4043005067744_794893661_n.webp
    10467_4043005067744_794893661_n.webp
    12.9 KB · Görüntüleme: 1,229
yardımm!!

Ekli dosyalar

• 574451_4043000307625_1349159027_n.webp
    574451_4043000307625_1349159027_n.webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 1,311
S.aleyküm öncelikle mubarek Ramazan bayramınız kutlu olsun . arkadaşlar Kuşum lucky hediye geldi ancak bazı arkadaşlar dişi bazıları da erkek diyolar sadece 2 aylık cinsiyeti bellli olurmu bu haliylle anlamıyorum muhabbet kuşundan şuan öpücük atmayı öğrendi kunuşmak için kabarıyor ama daha hiç konuşmadı ele geliyo çok oyuncu çok seviyorum anu :) cinseyitini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ediyorum .

Bence erkek.Burnu maviye çalmaya başlamış,dişi olsaydı kahverengi veya krem olurdu.

aynen bende öyle düşünüyorum dişi olsaydı burnu açık renk olurdu

İnşallah erkek olur ama olmasada hiçç fark etmez yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum allah razı olsun . TAhmin edebilcek başka arkadaşlar olursa onlarında yorumlarını duymak isterim teşekkürler

Kesinlikle Dişi.Burun rengi acılmaya baslamıs.Farkındaysanız ortası beyaz yanları mavi.Bir kaç ay sonra komple beyaz olcak ve kızdığı(eşe gelmek istediği) zamanda gagası kahverengiye döncek.

hakanfiliz' Alıntı:
Kesinlikle Dişi.Burun rengi acılmaya baslamıs.Farkındaysanız ortası beyaz yanları mavi.Bir kaç ay sonra komple beyaz olcak ve kızdığı(eşe gelmek istediği) zamanda gagası kahverengiye döncek.

banada dişi geldi katılıyorum.

ERKEK GİBİ GELDİ ,BANA. HAYIRLISI..

GÜLE GÜLE BESLEYİN..MAŞALLAH..

Yorumlarınız için teşekkürler ilk geldiğinde hafifti gagasının üzerindeki mavilik daha sonra koyulaşmaya başladı burun deliklerine doğru ama bilmiyorum . Cinsiyetini öğrenebilieceğimiz daha kesin bir yöntem yok mudur acaba başka :) ?

Ben kuşçuyum . yani küçük yaşımdan beri güvercin besliyorum . Ama ilk defa bir muhabbet besliyorum yani daha öncede çocukken vardı ama merakım yoktu muhabbete güvercin varken daha başka bişeyle hayvanla ilgim olmadı .Bu bir arkadaşımdan hediye geldi ancak cinsiyetini merak ediyorum kime gösterdimse yarısı dişi yarısı erkek dedi.:) tekrar teşekkür ederim ilginiz için . allah razı olsun

koyulaşmaya başladıysa erkektir

öpücük sesi çıkarıyor ...
kafa sallamıyor ama ..

s.a beyler öncelikle herkezin bayramı mübarek olsun.nacizane bende fikrimi yazayım istedim daha önce bende çok besledeğim ve ürettiğim için birazda olsa muhabette kuşlarından anlarım ve kesinlikle bu güzel kuş dişi maşallah subanallah güle güle besleyin inşallah hayırlı günler

sizede değerli yorumlarınız iiçin çok teşekkür ederim . Allah razı olsun . erkek olma ihtimali yok gibi heralde zaten çok hareketli değil bende dişi olabilir bu yüzden diye düşünüyordum hayırlısı nurtopu gibi bi kızımız oldu :)))))
9

güle güle besleyin Erkek

Erkek muhabbet kuşlarının gagası mavi olur.Yavruyken anlaşılması çok zordur.Yaşını aldıkça mavi renk artar.Dişilerde kuşun ten rengi deri rengi olur.

% 100 dişi kuş aradan epey zaman geçmiş burnu kahverengine dönmüştür.

kuş daha yavru gibi duruyor fakat ilerleyen zamanlarda kuşun burun deliklerinin olduğu kısım mavi aolur ise erkek olur fakat gırimsi bir renk alır ise dişi olacaktır fakat benim resimlerde gördüğüm kadarıyla erkek olacak sanırım iyi büyütmeler

Geri