Çirkin ördek, yavrularım ;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Kümesimde karışık eşlemeden cıkan yavrular;

Soldaki duran iki kardeşin ,annesi beyaz kelebek saya, babası arap, cıkması gereken yavru, karabaş karakuyruk saya
Sağda duran ,2 yavru kardeş, arap çapar saya, bango eşleşmesi.

olsun abi hepimizin kümesinde var karışık eşlenme. Karışık kuş beslediğimizden bakıyoruz çoktan eşlenmiş oluyolar veya kıyamıyosun bırakıyosun...
iyi uçarlar inşallah kırma deyip geçmeyin bazen çok iyi kuşlar çıkıyo...

SİNAN ÖZTEKİN

kırma ama çok tatlılar .ama ben yanlış eşleşmeye karşıyım dikkat etmemiz lazım.çünkü arkadaşlar değersiz kuş diye tabir ediyolar o zavallılarda çoluk çocuğun elinde sefil oluyolar sırf bu yüzden karşıyım .bana gelen güzel tutak kuşları önce yakın arkadaşlarıma soruyorum eğer sahibi yoksa kümese alıyorum. eğer kümesime koymayacaksam alıp derneğe satmıyorum iki kilo yem için değmez.çatıma atıyorum yem kafasına göre takılıyolar giden gidiyor kalan kalıyor

palden ve bangodan cıkan yavrular cok güzelll hayran kaldım :S

slm..
kuşların güzel güle güle besle.. Ama ben karışık eşe vurmaya karşıyım. O yüzden değilmidir ki bugün eski kuşları mumla arıyoruz.. Çıkan yavruların başka birinin eline geçtiğini düşün o da gidip başka kuşa vurcak.. Bence bunlara dikkat etmeliyiz... iyi yavru çıksın yada çıkmasın...
Saygılar.....

evo' Alıntı:
slm..
kuşların güzel güle güle besle.. Ama ben karışık eşe vurmaya karşıyım. O yüzden değilmidir ki bugün eski kuşları mumla arıyoruz.. Çıkan yavruların başka birinin eline geçtiğini düşün o da gidip başka kuşa vurcak.. Bence bunlara dikkat etmeliyiz... iyi yavru çıksın yada çıkmasın...
Saygılar.....

Karışık eşe vurmaya bende karşıyım, bu yavruların anne babası ,kendi cinslerinde, buraya kadar herşey normal, fakat bir kumeste , farklı ırklar olunca, bu olaylardan kaçamıyoruz.

Siz bir konuya dikkat çekmek istemişsiniz bunuda bence örnekle çok güzel açıklamışsınız.Bende katılıyorum karışık kuş beslemek böyle sorunlara neden oluyor zaman zaman saygılar.

Geri