Çizdiğim kroki de eklenecek var mı üstadlar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

alger

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan YEŞİLLİ
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
http://img534.imageshack.us/img534/479/52653583.jpg

49292921.jpg

Teşekkürler arkadaşlar 3 gündür 1 cevap yazmadığınız için

İNSALLAH EKSİKSİZ DENİLECEK KADAR GÖNLÜNE GÖRE BİR KÜMESE KAVUSACAKSIN HER SEYİN HAYIRLISI HAKAN KARDESİM

SAYGILAR

Kocaman adamsin ya
Tamam bir düsünce arz edebilirsin ama sirf cevap yok diye kahirlanmanin bir anlami yok.

Yani bu bir cizimle cevaplanacak bir soruda degil.
yer ve doga sartlari buna dahil edilmemis icerde ve disarda yukada yerde olmak sartiyla yapilacak bir plan icin proje hazirligi tamam olmamis görünüyor.
Sizin cizdiginiz sadece hayal gücüyle alakali buna eklenecek malzeme her seyin ana temeli.
Bunu gerceklestirmek icin marongoz olmalisiniz marangoz olsaydiniz bundan daha mantikli bir cizim sergiliyecektiniz.
Sadece cizmekle kalmayacak bunu gerceklestirmisde olacaktiniz,

Çizimde herşey tamam eksik kalan kuşları çıkarabileceğiniz bir pencere, boşuk, delik vs..
Bunun dışında kullanacağınız malzeme nedir? Hangi ırkı besleyeceksiniz, kaç kuş olacak? Bu gibi detaylar önemli.

5 çift taklacı besleyeceğim, derinliği bu sebeple fazla hesapladım. Balkonum 90 cm müsade ettiği içinde genişliği biraz az.

Hakan bey selamlar yaptığınız tasarımda bana göre 2 noktayı gereksiz görüyorum. Tabi uygularsanız da sizin taktiriniz.
1. Baca yapılması bana göre bu tasarımda gerekli değil. Kümesiniz oldukça küçük ve kapıya koyduğunuz tel menfezler havalandırma için yeterli olacaktır.
2. taban temizleme çekmecesini gerekli görmedim. Kümesiniz balkonda olacağı için tabanı suya dayanıklı malzeme ile kaplayıp zaman zaman yıkayabilirsiniz.

kenalp' Alıntı:
Hakan bey selamlar yaptığınız tasarımda bana göre 2 noktayı gereksiz görüyorum. Tabi uygularsanız da sizin taktiriniz.
1. Baca yapılması bana göre bu tasarımda gerekli değil. Kümesiniz oldukça küçük ve kapıya koyduğunuz tel menfezler havalandırma için yeterli olacaktır.
2. taban temizleme çekmecesini gerekli görmedim. Kümesiniz balkonda olacağı için tabanı suya dayanıklı malzeme ile kaplayıp zaman zaman yıkayabilirsiniz.

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim, dikkate alarak marangoz olmasam bile elimden geldiğince dayanıklı birşey yapmaya çalışacağım

zekihan_42' Alıntı:
güzel olmuş hakan kardeş eklenecek bir şey yok

teşekkürler kardeşim (yalnız sen kardeş değil de abi deseydin iyi olurdu yaş itibariyle ama sorun değil muhtemelen dikkatinden kaçtı :D)

Geri