çok acill lütfen bişey söyleyin :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 340

ozkan49

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan günal
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
s.a daha 3 gün önce iki miski getirdim 1. gün miskinin dişi olanı yanlışlıkla yuvadan çıktı ama tekrar geldi 2. gün uçurdum kuşlarımla bi yere gitmedi çok güzel gidip geliyordu 3.gün yani bu sabah kuşları çıkardım diğer miskiminde kanadında ki bant malasef çkmış ve diğer kuşlarla kaktı biraz uçtu sonra ortalıktan kaboldu diğer dişi miskimde ortalıktan kayboldu anlamadım gitti sizce ne olmuş olabilir cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler.. :hayir:

2 miski derken bunlar eşse, ve dişi olan 2-3 uçumda alışmışsa diğer kanadı açılan erkek se, dişinin peşine takılıp bir yere inmişlerdir, karınları toksa gelmeleri için akşamı beklemen lazım, şayet açsalar diğer kuşlarınla pırıltı ver yani diğerlerini hareket halinde tut, sen şu anda onları göremiyor olabilirsin ama onlar kümese ters bir noktaya düştüyseler, senin kuşları görüp geri gelmeye çalışacaklardır. Şayet pırıltı vermeden beklersen 2-3 günde kuşların alışması biraz zordur, aç oldukları içinde dişi kalkınca erkekte kalkar, avare modunda uzaklaşırlar.

karınları yarı tok halinde ama ikiside iş değil şuan işte olduğum için ben bakamıyorum babama söyledim kuşları uçuruyor yuvaya almıyor dediğine göre kuşlar çatıda yokmuş acaba dediğiniz gibi kör bi noktadalar mı :hayir:

Geri