çok can sıkıcı bir durum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekbir19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tekbir19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilkay
Meslek
göre
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar 10 yıla yakın kus baktım sonra kuslarım calındı bıraktım 3 4 yıl sonra yani bugünlerde yine heves sardı uykularımı kacırıracak kadar iş yerimde sürekli aklımı mesgul edecek kadar güvercin sahibi olma istegi arttı anca su varki önceden kus edindirdigim kişilerin kapsını caldıgımda damar damızlık kus istedigimde sallıyorlar hiç adamın canını istiyorum sanki yüzüme dahi bakmadan gidiyor parayla dahi istedigim kusları bulamıyorum acaba aksilik mi yoksa bana nasip deilmi tekrardan güvercin yetiştirmek her yere her kişiye söylüyorum ama yok edinemedim kümesimş hazırladım 2 aydır kus arıyorum yok yok yok alacak olduklarımda cok ucuk rakamlar istiyo valla baslamadan hevesim gecmeye basladı desem yalan olmaz 23 yasındayım hiç bir kızı asık oldugum kız dahil bu güvercinleri düsündügüm kadar düsünmedim yaa hastalık derecesinde neden burda anlatıyorsun diyen olursa içimi dökmek istedim rahatlamak amaclı yani neyse okuyan yorum yazan arkadaslarıma kardeslerime abilerime tesekkürler

selamlar ben askere giderken arkadaşıma kümesimin tamamını verdim döndükten belli bir zaman sonra bir kuş istedim parasını istedi :=) tabi ben en kestirmesini yaptım arkadaşlık ilişkilerini sadece selamla sınırlı olucak şekilde askıya aldım. herkes ne kıymet nede değer bilir dostta arkadaşta bulmak zordur. bulanda kıymetini pek bilmez. takma kafanı olacaktan ötesi yalan hayat her türlü yaşanıyor. bu gün olmaz yarın olur sen sadece kapıdan seni boş cevirenleri unutma yeter.

Ne kadar kötü bişey önceden kardeşimdir deyip kuş verdiğin kişiler sana kuş vermiyor hee ne kadar kötü bişey bu o daha önceden seni düşündü şimdide sen onu düşün en azından yeni yavrularından ver ölmezsin ya bi çift kuş için gerçekten kötüleşiyor bu dünya vay insanların haline......Ama bu konuyu bizimle açıkça paylaşman çok güzle olmuş abi seni canı gönülden tebrik ederim....

acıkcası konuyu sizlerle paylasmadan önce düsündü içimi döksem anlatsam sıkıntımı dedim dalga gecen olur gereksiz bir konus bize ne senin derdinden diyen olur diyerek herseyi göze alarak yazdım ama bekledigim düsündügüm gibi cıkmadı koyan o degil biliyomusunuz adama diyorum ki arkadasım bana su su özellikte su ırkta kus lazım ne kadar fiyatı aaa senden paramı alacaz al kümess senin diyo neyse sözlesiyoruz almaya gidiyorum sözlestigim yere ne gelen var ne giden bi arayayım diyorum tel baska birine yönlendirilmiş sonra buluyorum adamı aga kuslar yumurtladı yan yattı camura battı vermekten vazgeciyo yaa alt üstü bir cift kus tamm bende evlat gibi seviyorum kuslarımı ama ne bileyim hiç tanımadıgım biri gelsin bos cevirisem namerdim yaa insanlık öldü galiba arkadaslıkta ölmüş ben arkadas diye yanlıs kişileri secmişim veya neyse dostlarım arkadaslarım kardeslerim olanlar bunlar nasip diyecegiz ve cumartesi gecesi olan güvercin ihalesine gidecegiz kimseye boyun bükmeden aslanlar gibi basacagız paramızı aradıgımız istedigimz kusu alacagız eee bundan sonra kapımıza gelenede bizde bize yapıldgı gibi yapmayacagız insalnlık öldü dedirtmemek için dimi dostlar verdigimiz sözü tutalım eger tutmayacaksak vermeyelim bir cift kus için dostumuzu arkadasımızı üzmeyelim dimi.....

osmanlı zamanında kuş satılmazdı kuşlar arkadaşlık dostluk muhabbet için takas edilirdi bende çok verdim şimdi çifti 1000 dolar olan bangolarımı hiç düşünmeden verdim yanii şimdiye kadar yem su versem salmama bile gerek yok şimdiye 500 1000 arasında bangom olurdu 10 yıl olmuş hesaplayın artık şimdi kuş yok selam bile vermiyorlar adam olmuşlar muhammed abi bi bango ver diyip peşimden ayrılmayanlar adam olmuş işde verdik ne oldu bilmiyorum bile askerden gelirken yanımda 4 çift çiftini 600 ile 750 tl arasında fiyatlara aldım geldim hakiki mardin oynarları getirdim aserde nerde o para demeyin ceza evi askeriydim mardinden çıktıgım zaman para alıyordum sevk parası antalyaya gidiyordum 400 tl para alıyordum 4 asker 50 tl koyuyorduk ortaya hergün 50 tl harcıyorduk sigaralar mahkumlardan zaten gittigimiz ceza evlerinden yemek yiyorduk bazen artan kasada kalıyordu öyle biriktirip aldım 7 8 ay besledim 4 çift 11 çift oldu annemin baskısına dayanamadım balkonda koku oluyor dedi verdim yine başkalarına elimi bile sürmüyordum kuşlara renkleri dagılmasın diye o şerefsizler 1 hafta sonra kuşları mezata çıkartıp 50 60 tl ye satmışlar şimdi bunlar kuşcumu hayır ben kuşculugu hediye alarak başladım hediye ederek bıraktım para vererek başladım hediye ederek pişman oldum para vererek aldım şimdi beni pişman edenleri pişman ediorum nasılmı 800 tl ye aldıgım miro mu 450 tl ye aldıgım resasimi yawrularını aldıkdan sonra o kuşları verdigim kişilerin gözünün önünde yem parasına verdim başkalarına şimdi kanka o kuş o fiyata satılırmı al geri ben sana şu kadar vereyim demeye başladılar daha cin olmadan adam çarpmaya çalışanlar buradan okuyupda ögrensinler lafı uzattım kusura bakmayın uzun lafın kısası KUŞ HEDİYE EDİLİR HEDİYE ALAN SATMAZ HEDİYE ALANDA İLK YAWRUYU EN YANIN ARKADAŞINA BESLEMEYEN ARKADAŞINA MÜSAİTSE YERİ VERİR O ARKADAŞININDA KUŞ BESLEMESİNE VESİLE OLUR Kİ KAHVEDEN OKEYDEN İÇKİDEN KURTULUR İÇMİYORSA BAŞLAMAZ Bİ UGRAŞI OLUR

Geri