Cok Degiştim Ne Oldu Bana Hastalıgıma yakalandım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esenler34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 941
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Esenler34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ferdi Kalayci
Meslek
Asker
İlgi Alanı
Selamun Aleykum Üstad'lar Güvercin Beslemeye 5-6 Ay Oldu Bu Site Sayesinde 25 Adet Güvercin var Onları Gözümden Sakınıyorum Cakmaklı Güvercinim Hasta Olduqunda Qnla ßeraßer uyuduqumu Hatırlıyorum Allahıma Bin sükür İleşti Bazen dıyorum acaba kafayımı yedimm yoksa hastalagıma yakalandım .s Sevgilim Güvercinlerime Pis Hayvanlar Dediginde Dövdüm maLesef Ayrıldıkk Bana Ne Oldu anLamıyorum Cok Degiştim.. Simdiden Tskler Yorumlarınızı Beklıyorum

yaş 74 ve sevgilini dövdün onun için ayrıldın pek inandırıcı gelmedi bana :ckmk: :ckmk: :haha:

saLLadım Onu yaŞ 21 :S Kardeşim

Esenler34' Alıntı:
Selamun Aleykum Üstad'lar Güvercin Beslemeye 5-6 Ay Oldu Bu Site Sayesinde 25 Adet Güvercin var Onları Gözümden Sakınıyorum Cakmaklı Güvercinim Hasta Olduqunda Qnla ßeraßer uyuduqumu Hatırlıyorum Allahıma Bin sükür İleşti Bazen dıyorum acaba kafayımı yedimm yoksa hastalagıma yakalandım .s Sevgilim Güvercinlerime Pis Hayvanlar Dediginde Dövdüm maLesef Ayrıldıkk Bana Ne Oldu anLamıyorum Cok Degiştim.. Simdiden Tskler Yorumlarınızı Beklıyorum

KULLANICI PANELİNDEN YASINIZI DÜZELTİNİZ KENDİNİZİ İYİ HİSSETMİYORSANIZ DR A GÖRÜNÜNÜZ

KONU KİLİTLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri