Çok enteresan bir durum değil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan postacı45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

postacı45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan kara
Meslek
çiftçi
İlgi Alanı
Arkadaşlar ben de bir çift bango vardı.Yumurtlamıyorlardı.Şubat,mart,nisan,mayıs yumurtlamadılar.Sonra altlarıa sahte yumurta koydum yattılar baktılar.Kısır sanmıştım.Ama bugün bir baktım ki yumurtlamışlar.

ilk defa yumurtluo olabılırlermı acaba pek bılgım yok ama

Olabilir çünkü aldığımda ikisi de yavruydu ve şu ana kadar hiç yumurtladıklarını görmemiştim

ABİ İLK YUMURTALARIYSA AT ONLARI

ÏLK yumurtayi sahte yumurta ile degistirebilirsin onlar gün saysin kendi kalksin.
Bu durumda ben kusa dinlenme payi veriyorum sonucta yumurta kolay üretilmiyo. :evet:

abi ÇÜNKÜ KUŞLARIN İLK YUMURTALARI OLDUĞU İÇİN DİĞER KUŞLARIN YUMURTALARINA GÖRE BİRAZ KÜÇÜKTÜR YADA YAVRU ÇIMAZ .. SAĞLIKLI OLMAZ . BÜTÜN KUÇŞU ABİLERİMİZ BÖYLE YAPAR . İLK YUMNURTALARINI ATARLAR

yavrular sağlıklı olmaz diye birşey yok fakat ilk yavruları olduğu için iyi bakmayabilirler yavrulara.

tolunay kardeşim senin o kuşçu abilerin ne kadar akıllıymış öyle o kuşun 1 ayı boşa gider hele taklacı ırkını besliyorlarsa daha bi akıllılarmış. Taklacının fişeklemesi için yavruya kusması gerekir, sen neden 1 ayı heba ediyorsun ki .

benim bildiğim bangolar yumurtalarına bakmıyor yanlışmıyım

yumurta küçük olabilr bi sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat ilk yumurtaları olduğu için yavrulara iyi bakmayabilirler.

Yumurta küçük olacağından yavru çıkmayabilir diyor ya

abi bi sıkıntı olmaz. O arkadaş bilmiyor konuşuyor. Kendisinin hiçbir pratiği yok sağdan soldan duyduklarını söylüyor sana.

benimde kuşlarım yumurtlamıyorlardı
ilk yumurtalarıydı 3ay yumurtlamadı bi başladılar 8 yavru oldu
Herşey zamanla abi atma ilk yumurtaları bişeycik olmaz benimkielrin hepsi ilk yumurtası kuş 1aylık yavas yavas uçmaya başlıcak

Saolun arkadaşlar zaten atmaya kıyamadım.

Arkadaşım bakar sen yanlış biliyorsun.Hem bu zamana kadar bangolar yumurtalarına bakmasaydı bango diye bir şey kalmazdı.Benim kuşlarım gayet de güzel bakıyorlar yumurtalara bir an bile olsun ayrılmıyorlar başından.

Arkadaşım bir de ordan burdan duyduklarını söyleme .Bangolar hiç yumurtaya bakmaz olur mu?

Hatta paçozlar mardin vs. tiplerinden daha iyi bakıyor diye duymuştum doğrumudur bilmem ama

Posta,bango,baska ?

Yumurtalarına baktılar çok da güzel yavrular çıktı.Yumurtaları at diyenlere söylüyorum.Bir şey bilmeden konuşmayın.

mardin hayranı xxx' Alıntı:
benim bildiğim bangolar yumurtalarına bakmıyor yanlışmıyım

bangolar yavru bakmaz diye birsey yok bazi ciftler gayette iyi bakarlar ...

ama insanlar riske girmemek icin yumurtalarini bakici kuslarin altlarina surerler ..

bangolarin gaga yapisi kucuk oldugu yavrularini beslemekte zorlanirlar...

bakici kuslarin gaga yapisi daha uzun oldugu icin yavrulara daha saglikli bakarlar....

İlk yumurtalar neden atılıyormuş ki benim bangoların yavrusunu kendim büyüttüm ve ilk yumurtasında süper yavrular çıktı ve bangoları üretiyorum hiç birinde sorun yok hepside mis gibi bakıyor yavrularına yumurtalarına (:

Geri