çok guzel bi site,bakmadan geçmeyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu522
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuscu522

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cihan koyuncu
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
selam abilerim arkadaşlar,bi arkadaş sayesinde cok guzel bi site keşfettim belkı aranızda bilenleriniz vardır ama bakmanızı tavsıye edrim merak ettiğiniz şehirlerin tarihi yerilerini 3 boyutta gosteriyo,çok şaşırcaksınız sanki ordaymışsınız gibi...
''www.3dmekanlar.com'' bu sıteye girip merak ettıgınız yerlerın resimleri indirmenızı sonra bakmanızı tavsıye ederim

saygılarımla

abilerim arkadaşlarım..siteyı nasıl buldunuz..

Sitedeki 3d tasarımdan bir köy sitesi için yapmıştım. İki tane resim için en azından bir ay uğraşmıştım. Allah bu sitenin tasarımcılarına kolaylık versin. Zor iş.
Bu arada site güzel.

evet hüseyin abi gerçekten emek isteyen birşey walla ilk gördüğümde çok şaşırdım nasıl yapmışlar ya,emeğin hakkını vermişler walla..allah razı olsun sitedeki resimler için emek harcayanlara

Tebrik ederim herşey parmağımızın ucunda imkanı olan var olmayan var Allah c.c. razı olsun emeğinize sağlık

teşekkur ederim abi sizlerle paylaşmak ıstedim..

kazimcankurt' Alıntı:
Tebrik ederim herşey parmağımızın ucunda imkanı olan var olmayan var Allah c.c. razı olsun emeğinize sağlık

Kazım beye katılıyorum.Böyle yerleri görme imkanı olmayanlar var.Böyle güzel siteler sayesinde uzaklar yakın oluyor ne mutlu.Saygılar...

bu çok eski bi site en az 4-5 yıllık var teşekkürler paylaşım için unutmuştum bunları uzun zaman oldu

rica ederim ben bılmedıgım yerlerı cok merak edıyorum bu sıte sayesınd sankı ordaymuşum gibi hissettim

Geri