Çok Güzel Hareketler Bunlar.Bölüm ''1''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
A

Anonymous

Misafir
ıstanbul
Merhabalar Çok güzel hareketler bunlar isimli güvercin yetiştiricilerine yapılan ziyaretlerin birinci bölmünü sizlerle paylaşıyorum nefis geçen güvercin mubabbetleri ve sürekli esprilerle süslenen sohbetlerin tadı hafızalarda iz bırakıyor ve bu türde yaptığım ziyaretleri Çok Güzel Hareketler Bunlar ismini verdim söylenecek en güzel cümle bu olur düşüncesindeyim.
Bu ziyaret bölümün de tanışılanlar ve ziyaret edilenler:Ahmet Karabulut,Altay Tuzüner,'haltbar''Osman Uğur Korkmaz,''bankacı'' Uğur Tarhan,''ustam''Osman Sütunç.
Amaç yeni bilgilere ulaşmak yeni arkadaşlıklar dostluklar edinmek yeni kuşlar görmek,yeni yetiştirici anlayışlarını ve yetiştirici zevklerini incelemek,kümeslere uygulanan bakım,beslenme vs konuları üstünde yoğunlaşmak,ziyaretlerde ki karşılıklı soru ve cevaplarla güvercinleri incelemek,paylaşımlar yapmak kısacası çok güzel hareketler sergilemektir adı üstünde.

Ayak üstü sohbetlerimiz.
''bankacı'' Uğur Tarhan,'ustam''Osman Sütunç,H.Aydoğmuş

Ustam ve ben.

lakaplarıylada dostlarımızı analım.
bankacı Uğur abim,bursacı Osman,haltbar Osman Uğur,Aydoğmuş.

Ben,Zeki abimiz,Ustam,Osman Uğur.

Ahmet Karabulut,Ben,Osman Uğur Korkmaz.

Ahmet Karabulut,Ben,Osman Sütunç.

Ben,Altay Tuzüner ve Karantina kümesi.

Ahmet Karabulut abimizin çok eski bir fotoğrafı.

Ahmet Karabulut'un Tarihi bir yapının içinde ki güvercin yetiştirciliğinceki anılarını sakladığı özel odası.

Aynı mekanda ki bir kümes.

Altay Tuzüner'in Bahçe ve salması.

Değişik ırkların ayrı bölme ve kümesleri.Dönek,alabadem,trakya yerlisi,bango,baska,çakal,bursa oynarı,mülakat,tip ırklarının bölümleri.

Alabadem ırkı bölümü.

Yemleme ve sulama salma dış bölümü.

Avare deliği ''giriş çıkış deliği''.

Bursa oynarı ve çakal bölümleri.

Yere basık,omuzlu,enseye derli toplu,orta büyüklükte,kesik kuyruklu,Mustabey armudu gibi:)

Kanarya Akbaş Alabademler.

Beslenme zamanı.

Alabadem ve mülakat bölümü.

Huzurlarınızda kendilerine bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim ustam Osman Sütun'ca Altay Tuzüner'e,Aykut Karabuluta,Osman Uğur Korkmaza,aramıza sitede de yeni katılan Uğur Tarhan'a Edirne kapı pazarında ki Zeki Abilerime misafirperverliği,dosthane davranışları ve kümeslerinin kapılarını bizlere açtığı için ve çok engin bilgilerini ve yetiştiricilikteki tecrubelerini benimle paylaştıkları için çok teşekkür ederim.Bizler Altay Tuzüner'i Aladem ırkımıza 2008 yılında verdiği destek ve teşvikle tanıdık bu gün kendisi İstanbul da sayılı Alabadem ırkı yetiştircilerimizdendir böyle engin bilgileri olan tecrubeli yetiştiricilerimizle aynı soy bursa oynarı ve alabadem ırklarımıza doğru bilgilerle hizmet etmenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyorum.

Saygılarımla esenkalın.
Çok Güzel Hareketler Devam edecek

hüseyin bey bize bu kareleri yaşattığın için sana ne kadar teşekkür etsek azdır
insanın orda olası geliyor.konuyada ismini verdiğin gibi harbidende ÇOK GÜZEL HAREKET BUNLAR
ustanıda buradan tanımış olduk inşallah ileride yüz yüzede tanışma fırsatı yakalarız.
ÇOK GÜZEL HAREKETLERİN DEVAMINI DİLERİM

Hüseyin emeğine sağlık gene iyi gezmişsin. Fotoğraflar için de teşekkürler. Birinci resimde Bursacı Osman nereyi işaret ediyor anladın mı? Bursa Oynarının olması gerektiği yeri.
Tekrar selamlar
Mehmet Akcan

Bunlar gerçketen çok güzel hareketler! :) Hüseyin kardeşim bende senin bu güzel konuyu hazırladığından dolayı sana teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık gerçekten çok güzel bir geziydi ustayım diyenlerin ustasının ustası çok güzel abilerle beyefendilerle tanıştık....arayı uzatmadan bu güzel hareketleri tekrarlayalım.... ah bide hava güzel olsaydı :) ama olsun önümüz yaz daha büyük güzel hareketlerde buluşmak üzere...evet kardeşim Hüseyinin dediği gib
Çok güzel hareketler devam edecek...

saygılar

Hüseyin bey paylaşım için teşekkür ederiz.Her zaman ortak noktada bizleri buluşturan, düşüncelerimizi paylaşmamıza vesile olan güvercinlerin en güzel yanıda dostlukların pekişmesi olsa gerek.
Tekrar teşekkür ediyorum bu paylaşımınız için.

Güzel dostluklarınıza ve arkadaş oratamınıza özenmemek eldedeğil Hüseyin kardeşim .Nemutlu size. selamlar.ŞEREF

Değerli arkadaşım hüseyin bey emeğine sağlık ,arkadaşları tanıştırmak ve güzel kümesleri izlemek çok güzel oluyor.Başarılarınındevamını dilerim.SAYGILAR

Tüm arkadaşlara merhabalar,güzel düşünceleriniz için öncelikle teşekkürederim.Bizler olması gereken yerde ve yolda ilerlemeye devam ediyoruz çalışarak,araştırarak,bilgi toplayarak ve bunları sizlerle paylaşarak yine doğrunun sağlamasını yaparak ilerlemey çalışıyoruz güvercin yetiştiriciliğimizde ki eksiklerimizi yetiştirici bilincini yaptığımız ziyaretlerde ve konuşmalara da sürekli geliştiriyor ve bu yolda tecrube kazanıp sağlıklı kümesler elde etmeye çalışıyoruz.

En önemlisi de bunları yaparken tanıştığımız dğerli yetiştiricilerle olan ilişkimizin önemini bunun ne kadar güzel bir atmosfer oluşturduğunu paylaşıyoruz bizimkisi özendirmek değil paylaşmaktır.Biz paylaşımcı yetiştiriciliği ilke edinen bireyleriz güvercin vasıtasıyla dost ve arkadaş kazanmanın mutluluğunun tarifi sanırım mümkün değildir.Bu mutluluğu yaşamaya ve yaşatmaya çok güzel hareketlerle devam edeceğiz.

Güzel düşünceleriniz ve ilginiz için bir kez daha teşekkürederim saygılarımla esenkalın.

akcanm' Alıntı:
Hüseyin emeğine sağlık gene iyi gezmişsin. Fotoğraflar için de teşekkürler. Birinci resimde Bursacı Osman nereyi işaret ediyor anladın mı? Bursa Oynarının olması gerektiği yeri.
Tekrar selamlar
Mehmet Akcan

Merhabalar Mehmet abi dün gerçekleitirdiğimiz ziyaretler de seni ziyaret edememenin büyük üzüntüsünü yaşadığımı bilmeni isterim ama söz veriyorum önümüzdeki günlerde bunu telafi edeceğim dün zamanımızın kısıtlı olmasından ve benim işim gereği bu gün Edirne de olmam gerektiğinden dolayı daha senin gibi gidemediğim abilerimin sayısı oldukça fazla zamanla kısmet olursa sizleride ziyaret etmek istiyorum.

Bizim oyarlarımız da oynar anlayışımızda ustamızın işaret ettiği doğru noktada abi buna eminim.Bunu ileryen günlerde çok daha iyi anlatacak ve paylaşacağız.

akcanm' Alıntı:
Osman nereyi işaret ediyor anladın mı?

Anlayabildiğim için aynı kuşlara hizmet ediyoruz abi:)

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle esenkal.

selam Hüseyin, kötü havaya rağmen güzel bir gezi olmuş. kuş besleyenler arasındaki bu tanışma kaynaşma ve paylaşma imkanlarının artması dilerim.

çok iyisin be aabiiii... anladın sen onu :tamam:

Huseyin kardesim bu keyifli paylasimlari zevkle izledim, cok hosuma gitti, Gercektende hos kareler paylasmissin..

Ellerine Emegine, Yuregine Saglik.

huseyın kardesım boylesıne hos boylesıne guzel manzaralara zor rastlanıyor boyle dostluklar umarım kalıcı olur .herkezın emegıne saglık hayırlı aksamlar

ars' Alıntı:
huseyın kardesım boylesıne hos boylesıne guzel manzaralara zor rastlanıyor boyle dostluklar umarım kalıcı olur .herkezın emegıne saglık hayırlı aksamlar

Hasan abi güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Biz yaşadıkça gerçek dostluklar ebedi kalır bunlara zormu rastlanıyoruz evet camiamız da sağlam dostluklara rastlamak pekte kolay değil kuş için adam satanlar malesef çok!
İyi dileklerin için bir kez daha teşekkürederim.

Esenkal abi.

yalovalı_77' Alıntı:
valllaa cok ıyı ve sizlerle tanısmak ısterım

Mehmet bey merhabalar paylaşımlarımızı okuyup sitelerden güvercin merakımızı ve anlayışımızı öğrenebilirsiniz kişisel olrakta tanışmak istiyorsanız Edirne ye veya İstanbula da yolunuz düşerse buyrun yüz yüzede görüşmek bende isterim mennun olurum.

saygılarımla esenkalın.

Geri