Çok Güzel Hareketler Bunlar.Bölüm ''2''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar doğduğum topraklarda çocukluk arkadaşlarımı sıkça ziyaret ederim Alabadem,çakal ve bursa oynarına gönül vermiş bir çok dostumun kümeslerinden ziyaretlerimi paylaşmaya 2. etapda devam ediyorum umarım izleme zevkini sizlere sunuyorumdur.

Bu ziyaret serüvenlerinde amaçladığım şey Trakya da hangi ırkların beslendiğidir ve iyi veya kötü bu ırkların ne halde olduğunu analiz etmeniz açısından da bir fırsat herkese sunmuş bulunuyorum.Her hareket güzel olmayabilir:)

Kümeslerini bizlere açan Can dostlarıma çok teşekkürederim.

Hüseyin abi,çok teşekkürler,gerçektende çok güzel hareketler bunlar,paylaşım,dostluk,sıcakkanlılık,bazen düşünüyorumda kuş işin esprisi gerçekten,vesilesinin neticesinde bıraktığı bu güzel görüntüler herşeyden önce geliyor.
Ortam harika,kuşlar harika,Allah nesillerini bol etsin,sahiplerine ve sizlere sağlıklı ömürler versin,teşekkür ederim.

Maşallah böyle ortam olurda güvercinler sahibini üzermi :)) Paylaşım için çok teşekkürler.Böyle ortamlarda böyle kuşları görebilmek gerçekten çok hoş bir duydu.Allah sağlıklı,bol yavrulu kümesler nasip etsin hepinize.Saygılar...

Kardeşim emeğine ayağına sağlık çok güzel görüntüler bunlar.Maşallah kümesteki bütün kuşlar neşeli kıpır kıpır görünüyor.Kümes sahibininde emeğine sağlık güzel kuşlar yetiştirmiş.Paylaşım için teşekkürler devamının gelmesi dileğiyle saygılar.

Dostum gerçekten çok güzel hareketler bunlar paylaşım ve emeğin için çok teşekkürler...Bölümü 3' ü sabırsızlıkla bekliyoruz...

Saygılar...

hacker258' Alıntı:
böyle kümesim olcak hepsini satarım mardin beslerim

Aynı Bahçede mardin(oyun kuşu) kümesimizde var.

Valla bu işler zeck meselesi kimi taklacı besler kimi kelebek kimiside makaracı.. Ama en güzeli kendi içinden ne geliyorsa, neyi kümesinde görmekten mutlu olacaksan onu beslemek.. Maaşallah kuşlar harika. ORtam da çok güzel..

Yanlız benim anlamadığım resimde işaretlediğim bango nasıl uçuyor? (:

........SİNAN ÖZTEKİN........

Ekli dosyalar

• 123.webp
    123.webp
    28.5 KB · Görüntüleme: 1,668
Geri