Ömer ÖZKURT
Moderatör
- Ad Soyad
- Ömer ÖZKURT
- Meslek
- Kamu Personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XQpPRuF3x24&feature=related[/youtube]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahir abi bursalıdır ırkından kastınız hangi ırktır?Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:Bursali dir bunlar meshur kuslardir...
sarıkır4141' Alıntı:bunlar bursalıya bn bis bunları bakıcı olarak beslios
evet kus takla stili oynuyor taklaci sitili degil yani takla stili gorunen o ama irki tabiki makaraci zaten renktende anlasiliyorKuscuSinan' Alıntı:ben bir keresinde bu kuşu bir kuşçuda görmüştüm aynı böyle hareket yapıyordu.Cinsi makaracı demişti bana ama siz takla stili yazmışsınız konuya.
zogoz' Alıntı:Çok güzel.[/quote]
bilader su yazdiklarini biraz daha acarmisin ben pek anlayamadimdaikizkartal01' Alıntı:ne alaka taklacıyla adam belgeselden almış sizi kandırıyor bide kuşçuyum diye geçiniyosunuz ley: ley: kuştan anladınız yok yok senin artis oldun yerde yönetmen benim falan da filan ben de kameracıyım artis olmasa yönetmen olmaz kameracı olmasa hiç biriniz plmaz sagdan soldan alıntlarla hava çakmayın ayıpdı agır abilerszi........ :sinirli: kuşçulun adamını siz bozuyosunuz
tolgahan' Alıntı:bilader su yazdiklarini biraz daha acarmisin ben pek anlayamadimdaikizkartal01' Alıntı:ne alaka taklacıyla adam belgeselden almış sizi kandırıyor bide kuşçuyum diye geçiniyosunuz ley: ley: kuştan anladınız yok yok senin artis oldun yerde yönetmen benim falan da filan ben de kameracıyım artis olmasa yönetmen olmaz kameracı olmasa hiç biriniz plmaz sagdan soldan alıntlarla hava çakmayın ayıpdı agır abilerszi........ :sinirli: kuşçulun adamını siz bozuyosunuz