çok önemli bi sorunum var lütfen fikirlerinizi alabilirmiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anıl34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

anıl34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Anıl enes
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Benım mardinlerim yumurtalara yatıyor yanlız bugün bi erkek posta aldım kumese koydum tırsıyorum yumurtalara gıdıp kırıcak dıye napabilrim kırarmı kırmazmı çok çelişkideyim yeni geldiği için gidebilirmi folluga bi yardım lazım abilerimizden lütfen ayırayımmı kuşu napim :S

Re: çok önemli bi sorunum var lütfen fikirlerinizi alabilirm

eyer yumurtanın üzerinde oturuyorlarsa posta güvercini asla yumurtalara yaklaşamaz için rahat olsun

tabı oturuyorlar ama yem yemek ıcın ınıyolar tabiki nasip kısmet yavru alamıyordum ilk yumurtaları mardinlerimin inş sağ saglim çikarlar ama dişime kur yapıyor çok çapkın heralde atar atmaz yuvaya kur yaptı :D teşekkürler kardeşm yorumun içni.

Anıl bu tip soruların için soru cevap başlığını kullanabilirsin.
Kümesin rahat ve yeterli yuvalık-tünek varsa bir şey yapmaz.
Ama küçücük bir kümesin varsa kuşlar içinde zor geziyorsa yer tutma kavgasında kaybedebilirsin yumurtaları.

pardon kümese ben girebiliyorum büyük yani

ANIL ; AYNI KÜMES İÇİNDE FARKLI IRKLAR BESLEMEK HER ZAMAN RİSK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.. :slm:

nedeni kırma kuşlar çıkmasımı abi bana görede oylede biraz zevk meselesi hep aynı kuş kötü olmazmı

anıl34' Alıntı:
nedeni kırma kuşlar çıkmasımı abi bana görede oylede biraz zevk meselesi hep aynı kuş kötü olmazmı
ÇIKABİLECEK MELEZ KUŞLAR NE OLACAK ..YOZ ,KIRILMIŞ KUŞLARI BESLEYECEKMİSİN ? ZEVK MESELESİ DEDİN YA ! KARAR SENİN BİR DÜŞÜN DERİM.. KARIŞTIM ÖZÜR DİLERİM..

[email protected]' Alıntı:
ANIL ; AYNI KÜMES İÇİNDE FARKLI IRKLAR BESLEMEK HER ZAMAN RİSK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.. :slm:
türker abi size katılıyorum. ben birşey sormak istiyorum kümeste başka çiftten bir erkeğin yada eşsiz erkeğin başka eşli bir dişiyi eşleme ihtimali ne kadardır . ancak dişi eşli olacak.

Asıl korkman gereken senin Mardin'e bu posta ilerde binerse ne yavru verir çıkan yavru uzaktakim gelir oyunum yapar :)

postayıda dişi postamla eş atıcam ne gbii bi zrarı olabilir .

Geri