çok önemli yardım edin lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan23_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 495

hakan23_06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet türk
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
bir şey soracam ben geçen gün bir çift güvercin almıştım bir çift arap dün yumurtlamış ben evde değildim geldim ki yumurta var ama yuvalığa değil kümesin ortasına yumurtlamış(bir çift daha güvercinim var onlar yuvalığa yumurtlamış yumurtanın üzerinden kolay kolay kalkmıyor)ama yeni yumurtlayan kuşlarım yumurtayı hiç bilmiyorlar bende bu sabah kümesi açtım kuşlar dışarı çıktıktan sonra bende tuttum yumurtayı yuvalığa koydum (yumurtaya dokunduğumu görmediler)kuşlarıda getirdim yuvalığa koydum yuvalığı kapattım ama emin değilim ama sanki yumurtanın üzerine yatmıyor zaten bir yumurta var sanırım diğer yumurtayı yarın yumurtlar.bana yardım edermisin lütfen çok sevinirim şimdiden saol ve sanırım yumurtada hafif çatlk var

Yatmazlar o yumurtalara.Alın yumurtaları ordan nasılsa 10 gün sonra kendi seçtikleri folluğa tekrar yumurtlarlar.

İkinci yumurtayı atmadan yatmazlar dert etme boşuna bir iki gün bekle ikinci yumurtayı atınca yumurtaların ikisini kuşların folluğuna koy gece koyarsan daha garanti olur iki yumurtayı...

bence bu yumurtaları kır yenıden yumurtlamalarını bekle daha sağlıklı yavru alırsın daha kuşların yuvasını benimsememiş.

Geri