lugat16
Üye
- Ad Soyad
- Celal Batur
- Meslek
- bilgisayar meslek yüksek okulu yaşım 18 90 doğuml
- İlgi Alanı
- Kediler
değerli site ve kuş seven üyeler kümesimde aşırı oyunlu bir çok kuş var ilk zamanlar hepsini başka çatılardan hatta başka kuşçu abilerimden toplmadım inemiyolardı ama sonra yola gelip direk tarasa inmenin yolunu buldular.amaa bir tane miskim var lanet olsun 3 ay önce aldım.1ayı alışmakla geçti sonra saldım iyi güzel oyun sergiliyo harika yani heryerde çekio atıyo ilklerde saymaya kalktım 50 den sonra boynum ağırdı bıraktım çekmesi sayesinde 2 3 kere kerkenez den kurtuldu çok güzel ama iniş takımları çalışmıyor :heyo: yani 10 kereden fazla inmeyi deniyo gene dikiliyo sonra başka bi yere konuyo zar zor.akşama kadar yerinden kıpırdamıyo inmeye çalışıyo kalkamıyo bazı konduğu yerlerden gidip gündüz vakti aldım kuş kaçmıyo sizce bu kuşu nabayım uçurmayım mı..??
ayrıca şuan 2 yavrusu uçmaya başladı biraz büyük olan götleme die hitap ettiğimiz taklı aşamasını yapıo ve hala babası tarafından besleniyo bn bu babasından çektiğim sıkıntıyı yavrusundan da çeker miyim..?? :hayir:
ayrıca şuan 2 yavrusu uçmaya başladı biraz büyük olan götleme die hitap ettiğimiz taklı aşamasını yapıo ve hala babası tarafından besleniyo bn bu babasından çektiğim sıkıntıyı yavrusundan da çeker miyim..?? :hayir: